Ruszałem lustrem, bez patyczkowania się. Ale nie pomaga.
Opcję mirror lock-up mam niedostępną (nie da się na nią nawet najechać w menu). Dlaczego?
Kurcze. Fakt, że zawiesił się po ok. 500 zdjęciach z flashem i po chwili mrugała bateria... ale baterię później naładowałem całkowicie, na górnym wyświetlaczu jest pełna, menu działa, więc jak to bateria padnięta? hem?
W wizjerze jest czarno, gdy nałożony jest obiektyw (to chyba bardziej zależy od pozycji lustra?), ale wyświetla się i mruga ERR, gdy naciskam spust podświetla się na czerwono celownik...
Dociskając spust do końca migawka wydaje dźwięk, takie pyk i dochodzi dźwięk jakby takie bzzz...... troszke jak prądu.
O! A teraz po naciśnięciu spustu do końca, wyłączyło się wszystko.... po wyciągnięciu baterii i wsadzeniu na nowo pokazało się menu w górnym wyświetlaczu i po naciśnięciu spustu znów wszystko padło...
KURCZE! Czyżby to rzeczywiście bateria?? Ależ bym się cieszył. Jutro będę się widział ze znajomym, który ma również d70, to spróbuję z jego Aku. A póki co... dziękuję Wam strasznie za pomoc i rady.
Pozdrawiam
Szukaj

Odpowiedz z cytatem
Skontaktuj się z nami