Obrabiaj w PS lub Lightroom, już jest inaczej dzieciak w mocnym punkcie kadru inny odbiór zdjęcia, może troszkę góry by się jednak zdało no nie wiem. Pisałem do ciebie na PW.
Szukaj
Obrabiaj w PS lub Lightroom, już jest inaczej dzieciak w mocnym punkcie kadru inny odbiór zdjęcia, może troszkę góry by się jednak zdało no nie wiem. Pisałem do ciebie na PW.
NIKON D300+ MB-D10+ NIKKOR AF-S 80-200 2.8
D90 | 10-20 16-85 18-70 | SB-28 | Olympus XA2 Smiena Symbol
Góry i inne
A ja mam wrażenie, że tytuł jest odrobinę przesadzony i powinien brzmieć raczej "tuż przed upadkiem". Osobiście mnie się zdjęcie średnio podoba. Może nie jest do usunięcia na poziomie puszki, jak to któryś kolega powiedział, ale jakoś tak bardzo nie spieszyłbym się z upublicznianiem tu na forum tego zdjęcia gdyby było moje. Może jako zdjęcie do albumu jak najbardziej, ale do działu sport na forum to już trochę mniej. Poza tym, moim zdaniem, ostatnie kadrowanie jest najlepsze.
Zadam takie pytanie, a czemu podpinasz się pod czyjś wątek, a nie założysz swojego??
NIKON D300+ MB-D10+ NIKKOR AF-S 80-200 2.8
Aniu, taki przycisk w górnym lewym rogu - "nowy post". Zakładasz swój temat i tam wrzucasz swoje prace.
Co do fotki to niestety do poprawki. Przede wszystkim nie od tyłu
Pzdr
Skontaktuj się z nami