Szukaj
Ogólnie podoba się.
Tylko szkoda że prawa częśc zlewa się z lasem![]()
D80 |D50 | Tamron 70-300| Sigma 10-20 | Marumi DHG | Slick Pro 780 DX|
Dzięki za komentarz. Ten las mi jakoś nie przeszkadza, jakbym zrobił krok w prawo to bym focił całkiem pod Słońce. Poza tym z prawej strony przy samej piramidzie było pole kukurydzy czego dobrze nie widać na tym zdjęciu wiec manewru dużego nie było.
Ostatnio edytowane przez Martix ; 07-03-2010 o 08:39
II wersja jest wg mnie za jasna.
D300 \ D70s \ Zenit 11 \ MB-D10 \ N17-55 f2,8 \ N50 f1.8 \ Takumar 50 f1.4 \ SB-800 \
Obu fotkom przyda się lekka korekta suwaczkiem "hue".Dwójkę trzeba troszkę zgasić,bo światełko wygrywa.
Pozdrawiam
Andrzej.
2gi kadr jest bardzo plastikowo. Sam motyw niestety nie da się podrasować obróbką by prezentował się lepiej, niestety polskie pola i to co na nich można znaleźć to ciężki chleb dla fotografa jeśli nie zastanie super aury, boskiego światła, powalającej mgły czy piorunów. Oczywiście żartuję ale jednak bez dużej dozy szczęścia ciężko podać taki motyw ciekawie by żywo zainteresować widza.
No i na dwójce wciąż przepały (pewnie nic się nie da zrobić) i trawy więcej by się przydało - nasycenie też tu nic nie pomoże...
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
Rolki przepalonea już myślałem,ze to mój monitor
Achhh kiedyś miałem takie rolki w galerii
No troszkę inne![]()
D4s/D500/ 2xS 10-20/ N 70-200 2.8 FL/ N 200-500 5.6/Pentacon 50 1.8 / Helios 58 -2 /Manfrotto 055 XPRO3/Lee filters
Skontaktuj się z nami