Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Domyślnie

widoczek fajny, warunki tez, ale obrobka troche lezy - jak dla mnie za cieplo, sa przepaly w chmurach, ogolnie za ciemno na dole, za jasno na gorze, horyzont leci w lewo, brakuje lekkiego podostrzenia. Nie do konca przekonuje mnie tez kompozycja, a szczegolnie ten klif w samym centrum kadru.
    jakies tam fotki : trzymać ręce na piersiach panienek i patrzeć na chmury typu cumulus w kolorze białym...

Domyślnie

Art mnie wyręczył....
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ArtX Zobacz posta
    ale obrobka troche lezy - jak dla mnie za cieplo, sa przepaly w chmurach, ogolnie za ciemno na dole, za jasno na gorze, brakuje lekkiego podostrzenia..
    To my chyba różne zdjęcia oglądamy, ale nie będe sie kłócił, dopóki nie zobacze tego na twoim monitorze, a pewnie nigdy nie zobacze, wiec chyba koniec tematu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Locter Zobacz posta
    To my chyba różne zdjęcia oglądamy, ale nie będe sie kłócił, dopóki nie zobacze tego na twoim monitorze, a pewnie nigdy nie zobacze, wiec chyba koniec tematu
    dlatego wlasnie bym nie musial Cie zapraszac do domu celem ogladania zdjecia na monitorze moim, stworzono pewne standardy, cala mase narzedzi i innych ceregieli wrzucanych do wora z naklejka color menedżment
    jakies tam fotki : trzymać ręce na piersiach panienek i patrzeć na chmury typu cumulus w kolorze białym...

kulten
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ArtX Zobacz posta
    widoczek fajny, warunki tez, ale obrobka troche lezy - jak dla mnie za cieplo, sa przepaly w chmurach, ogolnie za ciemno na dole, za jasno na gorze, horyzont leci w lewo, brakuje lekkiego podostrzenia. Nie do konca przekonuje mnie tez kompozycja, a szczegolnie ten klif w samym centrum kadru.
    Zgodzę się z kolegą, że jest za ciepło, że razi ten kawałek trawiastego klifu z prawej no i płaskie przejarane niebo.

Domyślnie

Prawa część kadru najbardziej mi się podoba
    Chmurki przepalone u mnie ale nie wiem właśnie jak mój monitor.
    Więcej dołu też bym chciał
    D4s/D500/ 2xS 10-20/ N 70-200 2.8 FL/ N 200-500 5.6/Pentacon 50 1.8 / Helios 58 -2 /Manfrotto 055 XPRO3/Lee filters

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów