Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 22

Wątek: two girls

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Phoenix Zobacz posta
    teraz w tym okresie wszyscy jesteśmy jacyś "przymuleni", więc często się nawet nie chce w pełni angażować...
    To ma sens. Kupuję to
    Zwyczajny jak kiełbasa.

Domyślnie

ja też jakiś przymulony jestem... ta zima się tak ciągnie i ciągnie że nic się robić nie chce ....ale zapowiadają piękną wiosnę i długie lato więc jest na co czekać hehe

Domyślnie

A mnie to tłumaczenie preferowaniem plenerów się nie widzi, bo już pokazywałeś dobre zdjęcia z pomieszczeń

to jakoś tak średnio, choć dziewczyny urocze

Domyślnie

Jest porażająco zajebiste.
    Naucz się czytać

Domyślnie

Przyzwyczaiłeś do dobrych zdjęć i ciężko specjalnie na coś fotograficznie narzekać, więc ja ponarzekam na język Tytuły dajesz bardzo słabe i dość wyraźnie odstają od poziomu prac. Są mało finezyjne w przeciwieństwie do zdjęć. Jeżeli fotografia jest nastrojowa - tytuł jak kawałek nieociosanego klocka drewna. Dla przykładu, gdybyś zatytułował tą pracę: "Dziewczęta dwa", "Dwie dziewczyny", "Dwoje dziewcząt", wszystkie brzmiałyby dużo lepiej, nie ze względu na to, że po polsku, ale na składnię i wydźwięk.
    Pozdrawiam
    Janusz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fushiro Zobacz posta
    Przyzwyczaiłeś do dobrych zdjęć i ciężko specjalnie na coś fotograficznie narzekać, więc ja ponarzekam na język Tytuły dajesz bardzo słabe i dość wyraźnie odstają od poziomu prac. Są mało finezyjne w przeciwieństwie do zdjęć. Jeżeli fotografia jest nastrojowa - tytuł jak kawałek nieociosanego klocka drewna. Dla przykładu, gdybyś zatytułował tą pracę: "Dziewczęta dwa", "Dwie dziewczyny", "Dwoje dziewcząt", wszystkie brzmiałyby dużo lepiej, nie ze względu na to, że po polsku, ale na składnię i wydźwięk.

zgadzam się z Tobą...i obiecuję poprawę
    Pozdrówka Jacek ....

Domyślnie

kompozycja bardzo fajna, kadrowanie też, nie podoba mi sie tylko sposób obróbki
    Trzy puszki i kilka szkiełek - ot takie tam

Domyślnie

fajne, obróbka troszkę też mi się nie podoba ale tak to cool

Domyślnie

Jest super! Obróbka i kadr na plus

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów