Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 23

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Kilkee - na normalnie

Trzy zwykłe kadry wycieczkowe.

1

2

3

Domyślnie

Na jedynce i dwojcee fajne niebo........tak jak napisales wycieszkowo.....stawiam na jedynke.....
    A bachora sasiadow z dolu to zaraz zabije.......gowniarz znowu napierdziela jakas sieczka......i slysze te dudniace basy!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    A bachora sasiadow z dolu to zaraz zabije.......gowniarz znowu napierdziela jakas sieczka......i slysze te dudniace basy!
    Dobrze ze ja nie mieszkam pod tobą

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Locter Zobacz posta
    Dobrze ze ja nie mieszkam pod tobą
    z toba to miałby trochę roboty bo ty do małych nie należysz, a ten z dołu to dziecko jeszcze ponoć chodzi dopiero do trzeciej klasy ........( liceum )

a twoje foteczki ładne podobają mi się, równe kolorystycznie i fajne kadrowo

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Locter Zobacz posta
    Grzesiu kup sobie logitech z2300 jak moje to chlopak zobaczy co to jest bas
    Takie mam
    Daja rade!
    Cytat Zamieszczone przez harb Zobacz posta
    z toba to miałby trochę roboty bo ty do małych nie należysz, a ten z dołu to dziecko jeszcze ponoć chodzi dopiero do trzeciej klasy ........( liceum )
    No cos kolo tego jest.......szczyl jeden......by sie pryszczami zajal......a nie fajki pod oknem i naparzac!...Ale skonczyl.....jednak teksty Kostrzewskiego mu sie nie spodobaly

Domyślnie

Kurde chyba najwiekszy oftop jaki na tym forum widzialem, ale spoko, przynajmniej wesolo jest :PP

Domyślnie

Wszystkie trzy prezentują się bardzo naturalnie i zamknięte są w dobrych kadrach. Jedynka pod każdym względem - kadr, niebo, kolory - podoba mi się najbardziej. Następna w kolejności jest natomiast trójka - pomimo najmniej ciekawego nieba - nadrabia bardzo malowniczym światełkiem na skałach. Set oczywiście na plus
    "Myśleć, że się coś wie, to najlepsza obrona przed dowiedzeniem się czegoś" - Terry Pratchett
    Pozdrawiam! Jacek

Domyślnie

..... no ładna wycieczka.
    Moja córcia też ostatnio przywiosła wycieczkowe zdjęcia, ... oczywiście robione Nikonem.
    Wycieczka, ....... jak wycieczka Klifów nie było (nie licząc centrum handlowego).

....... przepraszam, ze nie na temat. Pozdrawiam.

...... histogram OK
    Ostatnio edytowane przez wingeo ; 05-03-2010 o 21:46

Domyślnie

Również stawiam na jedynkę, piękne kolory i ciekawy kadr.

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    [...] ...gowniarz znowu napierdziela jakas sieczka... [...]
    Grzesiu, zaordynuj disco polo i rura mu zmięknie...
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nikonozaur Zobacz posta
    Grzesiu, zaordynuj disco polo i rura mu zmięknie...
    Eeee sorry za OT........ale skonczyl......jak znowu zacznie to schodze na dol......zapodawalem mu KATa z rozkreconym basem i glosnikiem prztknietym do podlogi Chyba sobie odpuscil.....szczeniak ze szkoly sie urywa i jak starzy wychodza z domu to napierd.... co dzien to samo! Ma szczescie ze mam "rzadowa robote" i nie musze odsypiac!!!

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów