Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 19 z 19

Wątek: Canon & Nikon

Domyślnie

lenek opowiadał na forum że często foci w deszczu - siłą rzeczy, bo fotografuje na meczach piłki nożnej (D2H,X,17-55,70-200,300,400). Napisz do niego PM, na pewno naświetli ci jak sprawy wyglądają, ale myślę że akurat o to możesz być spokojny.

Domyślnie

Czornyj przecież szybciej bagnet z gumką zalejesz niż pierścienie i soczewy, nie mówiąc już o wizjerze i oczach.
    Też mam troszkę doświadczeń z wodą . wszystkie długie rury są uszczelnione i mają wbudowane szkło przed soczewą. Uszczelnienia dotyczą też wszystkich profi zoomów.
    Ale o czym my mówimy. Jeżeli ktoś naprawdę robi w takim błocie i deszczu, że może to zajechac, to nie liczy się z kosztami i bierze drugie, suche.

innymi słowy bądź spokojny zarówno o nikkory jak i elki.

pozdrawiam
    "czuję jak rodzi się moc"

Domyślnie

rowioro vbmenu_register("postmenu_161423", true);
    Tak czytam i czytam... I mam nadzieje ,że Twój syn tym "złomem" co to dostał, będzie robił lepsze zdjęcia od Ciebie... Bez obrazy
    Pozdrawiam

Ps. Jak to się mówi niema tego złego co by na dobre nie wyszło
    Pozdrawiam Marcin
    "Zdjęcie można zrobić wszystkim, tylko po co się męczyć skoro jest Nikon "
    "Oby piękno miało moc wzbudzania dobra..."

Domyślnie

MzMarcin, po pierwsze - mowimy o sprzecie a nie o moich zdjeciach, po drugie - jestem amatorem, po trzecie - jeszcze sie taki nie urodzil co by wszystkim dogodzil, po czwarte - jezeli cie stac na kilka madrych slow, na temat moich zdjec to czekam. Uwazam, ze rzeczowa krytyka sprzyja tylko rozwojowi.
    Pozdrawiam.

Domyślnie

Robiłem zdjęcia na deszczu wielokrotnie takimi oto Nikkorami: 17-35/2.8, 28-70/2.8, 70-200/2.8. Dwa pierwsze mam nadal i są w doskonałej formie, trzeci sprzedałem i nowy właściciel nie uskarża się, że coś z nim nie tak...

Domyślnie

Smutny trochę ten wątek. Czy zawsze musi tak być?
    Pozdrawiam
    Marcin

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Golakowa Szyja

Domyślnie

[quote=Czornyj;160399]żywotność króliczka Duracella, quote]

Straszny chłam sprzedają.Zarówno ja jak i kilku moich znajomych strasznie się na tej marce przejechało.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez anwas Zobacz posta
    Straszny chłam sprzedają.Zarówno ja jak i kilku moich znajomych strasznie się na tej marce przejechało.
    Nie mówiłem o bateriach, tylko o króliczkach.

Zbanowany
    Miasto
    Pogranicze

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Czornyj Zobacz posta
    Nie mówiłem o bateriach, tylko o króliczkach.
    A po ile te króliczki teraz chodzą?

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów