Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 21

Domyślnie

Podoba mi się faktura śniegu... ładnie sobie poradziłeś Janku z tą gwiazdką

Domyślnie

Niebo, sloneczna gwiazdka, rewelacyjne wykorzystanie tych wyzlobien na sniegu aby wprowadzic widza wglab kadru...moim skromnym amatorskim zdaniem, to kompozycja kadru pierwsza klasa i zdjecie bardzo udane.
    Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
    Pozdrawiam, Krzysiek.

Domyślnie

Klasycznie, niemniej przyznam szerze że z niecierpliwością czekam na podobny kadr w okolicach złotej godziny.
    Zapraszam
    <a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ostrytux Zobacz posta
    Klasycznie, niemniej przyznam szerze że z niecierpliwością czekam na podobny kadr w okolicach złotej godziny.
    byłoby ciężko z uwagi na warunki, to słońce które widać właśnie chowa się za scianą lasu a jest dopiero około 9 00, wcześniej wali w szkło pod kątem niekoniecznie symetrycznie do soczewki i oślepiając bardzo, a tam beż właściwego swiatła nie ma foty (własciwego, mam również na mysli kąt padania) szczególnie ze śniegiem w roli głównej poza tym ja mam do tego miejsca około 100km ten aspekt jest też istotny choć niekoniecznie latem

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez harb Zobacz posta
    byłoby ciężko z uwagi na warunki, to słońce które widać właśnie chowa się za scianą lasu a jest dopiero około 9 00, wcześniej wali w szkło pod kątem niekoniecznie symetrycznie do soczewki i oślepiając bardzo, a tam beż właściwego swiatła nie ma foty (własciwego, mam również na mysli kąt padania) szczególnie ze śniegiem w roli głównej poza tym ja mam do tego miejsca około 100km ten aspekt jest też istotny choć niekoniecznie latem
    To jest jasna sprawa nie chodzi mi dokładnie o to miejsce - tylko o próbę pokazania zimowego morza o złotej godzinie w dogodnym do tego miejscu/czasie itd.
    Nie znaczy to wcale, że na udane fotografie można liczyć tylko i wyłącznie przy wschodzie lub zachodzie słońca. Niemniej na określonym poziomie wiedzy i umiejętności to właśnie światło moim zdaniem dodaje tego czegoś, czego wszyscy szukamy
    Zapraszam
    <a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>

Domyślnie

Śliczna fakturka śniegu no i gwiazdka, ładnie jest.
    NIKON D300+ MB-D10+ NIKKOR AF-S 80-200 2.8

Domyślnie

napisał ostrytux
    .....to właśnie światło moim zdaniem dodaje tego czegoś, czego wszyscy szukamy

sądzę że kto robi zdjęcia myśląc, nie może nie znać tej maksymy

Domyślnie

Fajna faktura podłogi,która mnie fascynuje
    Czyżby Rozewie?
    D4s/D500/ 2xS 10-20/ N 70-200 2.8 FL/ N 200-500 5.6/Pentacon 50 1.8 / Helios 58 -2 /Manfrotto 055 XPRO3/Lee filters

Domyślnie

I co tu pisać, dowaliłeś do pieca

Domyślnie

Wracam tu kolejny raz. Jest dobrze. Wszystko na swoim miejscu. Obróbka ok. Ale beretu z czerepu nie zrywa

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów