Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 13 z 13

Wątek: The second side

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez swiatlo Zobacz posta
    Wprawdzie już mam serdecznie dosyć zdjęć modelek to jednak to zdjęcie jest inne. I jest rzeczywiście wciągające.

OK, jednak się przyczepię. Otóż to zdjęcie byłoby dla mnie osobiście sto razy jeszcze bardziej atrakcyjne jakby modelka była mniej lalkowata. Czyli jakaś taka mniej Barbie. Jakaś bardziej interesująca sama z siebie...
    Poza tym scena sugeruje kąpiel. Otóż po modelce tego nie widać. Jest ona wypacykowana jak do sesji studyjnej. Jakby była mniej wypacykowana i lalkowata, a bardziej mokra i naturalna, to zdjęcie byłoby cacko.
    ... jest wypacykowana..bo zdjecie przy okazji sesji studyjne...choc naprawde nie wiem, jak to dostrzegles...w odbiciu jest przeciez tak niewyrazna...co do dloni..zdjecie ma obrazowac spojrzenie w glab siebie, natomiast dlon symbolizowac kontakt...czyli takie polaczenie..pogodzenie sie z samym soba..wiec jest tu wazna i dlatego w mocnym punkcie...zgadzam sie natomist z tym , ze moglem uzyc plytszej GO, niemniej dlon ladna jest wiec sie nie czepiajcie

Pozdrowka
    J.

Domyślnie

Za malo twarzy na zdjeciu, lub "za duzo dloni"... Bylby zupelnie inny odbior zdjecia, gdyby odbicie twarzy bylo wyrazniejsze... Dłoń niestety za bardzo zdominowala fotke...
    regulamin

Domyślnie

Bardzo ciekawy pomysl.
    Canon 40D + 17-40L f/4 + 70-200L f/4 + 580 EX II
    fanaberiafoto.eu

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów