Szukaj
sklad wagonow znajdowal sie za mna. Jeden towarowysobie jechal w totalnej ciemnosci . Wyszlyby tylko dwie kreseczki od lamp.
Faktycznie kolor nieba nie jest zbyt realny, wczorajszej nocy jednak niebo mialo lekko czerwone zabarwienie(nie wiem dlaczego) i przy 30 sekundach wyszlo to na jaw. Niestety nie znam sie totalnie na PS nie potrafie retuszowac zmieniac i upiekszac fotek. Pokazalem zdjęcie takie jakie wyszlo z matrycy, lekko przyciąłem.Jezeli chodzi o nastawnie to wykonalem kilka fotek z prostowaniem statywu i ni jak nie potrafilem uzyskac prostego zdjecia. 18mm wprowadza juz pewne znieksztalcenia.Musialem zdecydowac co pokazac jako proste trakcje , nastawnie , a moze szyny ...A co do jedynki to zgadujcie![]()
niebo pewnie czerwone od neonów miasta, przy długim naswietlaniu kolory też sie troche fiksują. Ale w sumie te zdjęcia maja jednak w sobie jakis klimat, mimo tego że budynki się troche walą. Mnie sie podobają.
2 i 4 podobają mi się...przy 4 wolał bym jednak trochę szerzej i nieco prościej![]()
Pozdrawiam Serdecznie Jacek PawłowskiF70+D50+D200+Tamron 28-75/2.8+Tamron 17-35/2,8-4+Sigma 70-200/2,8HSM+Nikkor 12-24/4+Nikkor 85/1,8+Metz 54MZ4i+MF055PRO+MF479B ANKIETA - LAMPY BŁYSKOWE
Skontaktuj się z nami