Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Pkp

Domyślnie Pkp

Kolejna próba zrobienia dobrego zdjęcia / 30sekund. Prosze o ocenę.

1

2

3

4

Domyślnie

a gdzie pociag ?

Domyślnie

sklad wagonow znajdowal sie za mna. Jeden towarowysobie jechal w totalnej ciemnosci . Wyszlyby tylko dwie kreseczki od lamp.

Domyślnie

Nie podoba mi sie kolor nieba na zdjęciach,budynek nastawni wali się i patrzę i patrzę na jedynkę i za chiny nie wiem co to zdjęcie przedstawia
    Samsung NX300,NX20, 18-55 OIS i 30mm f:2 50-200 OIS III

Domyślnie

Faktycznie kolor nieba nie jest zbyt realny, wczorajszej nocy jednak niebo mialo lekko czerwone zabarwienie(nie wiem dlaczego) i przy 30 sekundach wyszlo to na jaw. Niestety nie znam sie totalnie na PS nie potrafie retuszowac zmieniac i upiekszac fotek. Pokazalem zdjęcie takie jakie wyszlo z matrycy, lekko przyciąłem.Jezeli chodzi o nastawnie to wykonalem kilka fotek z prostowaniem statywu i ni jak nie potrafilem uzyskac prostego zdjecia. 18mm wprowadza juz pewne znieksztalcenia.Musialem zdecydowac co pokazac jako proste trakcje , nastawnie , a moze szyny ...A co do jedynki to zgadujcie

Domyślnie

niebo pewnie czerwone od neonów miasta, przy długim naswietlaniu kolory też sie troche fiksują. Ale w sumie te zdjęcia maja jednak w sobie jakis klimat, mimo tego że budynki się troche walą. Mnie sie podobają.

Zasłużony Awatar ALF
    Miasto
    Mysłakowice Karkonosze

Domyślnie

2 i 4 podobają mi się...przy 4 wolał bym jednak trochę szerzej i nieco prościej
    Pozdrawiam Serdecznie Jacek Pawłowski
    F70+D50+D200+Tamron 28-75/2.8+Tamron 17-35/2,8-4+Sigma 70-200/2,8HSM+Nikkor 12-24/4+Nikkor 85/1,8+Metz 54MZ4i+MF055PRO+MF479B ANKIETA - LAMPY BŁYSKOWE

Uprawnienia umieszczania postów