Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: Jabłko;)

Domyślnie Jabłko;)

Proszę o podpowiedź, które lepsze -kolor czy bw- bo jakieś mam mieszane uczucia No i przy okazji proszę o powytykanie błędów)

1.
    2.

Domyślnie

mi osobiście bardziej podoba się bw - szkoda, że chłopczyk zezuje
    aparat + kit www.korzewa.com

Domyślnie

Mi też się bardziej podoba BW, jest w nim klimat.
    podpis niezgodny z regulaminem forum

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez notic Zobacz posta
    mi osobiście bardziej podoba się bw - szkoda, że chłopczyk zezuje
    Dziękuję za opinię- a co do zeza- to oczywiście, że szkoda- jednak tak tytułem wyjaśnienia, bo rozumiem, że oglądający nie muszą domyślać się pewnych rzeczy-moje dziecko niestety zezuje ze względów o których nie koniecznie chciałabym tu pisać, co jednocześnie nie powinno go dyskwalifikować jako mojego "modela"- bo czemu by miało? Pozdrawiam)

Domyślnie

A mi bardziej podoba się kolor. Ubiór chłopaka, tło, no i właśnie te kolorki - wszystko razem tworzy świetny klimat.

Domyślnie

Kolor
    jendry

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez imonmati Zobacz posta
    moje dziecko niestety zezuje ze względów o których nie koniecznie chciałabym tu pisać, co jednocześnie nie powinno go dyskwalifikować jako mojego "modela"- bo czemu by miało? Pozdrawiam)
    Oczywiście rozumiem i w takim bądź razie przepraszam bardzo. Klimat tego zdjęcia jak i charakterystyka młodego Modela, dają mi obraz zdjęcia z lat 20-30, XX wieku. Wg mnie, barwy w kolorze są za bardzo nasycone. Może jakaś mała poprawka zdjęcia? Czekam z niecierpliwością.
    aparat + kit www.korzewa.com

Domyślnie

Też jestem za kolorem.
    ....

Domyślnie

jak dla mnie ten kadr nabiera mocy w BW, w kolorze jest taki ...... nijaki ?
    zdjęcia robię

Domyślnie

Zdecydowanie BW

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów