Close

Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: consistorial

woda
    Gość

Domyślnie consistorial

Architektura przynajmniej w kawalku dlatego tu wstawiam.

*

Tradycyjnie chetnie wyslucham wszelkich uwag.

Domyślnie

To jest woda na moje serce ....... tfuu, miód na moje serce.

REWELACJA !!
    Pozdrawiam Krzysztof M.
    Mam co mam i jest mi z tym dobrze ....

Domyślnie

Kadr mi sie podoba, ciekawy jest bardzo. Mam jednak wrazenie, ze cos zlego stalo sie z jakoscia drugiego planu (pomijajac przepalenie).
    Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com

Domyślnie

Z tym przepaleniem, to może być...
    Wrażenie mam podobne.
    Niestety kolorowe ludziki w tle odciągają uwagę, w związku z czym, po uwzględnieniu kolorów na zdjęciu, wydaje mi się, że odpowiednie BW może być dość dobrym lekarstwem na tą przypadłość.
    Z pozdrowieniami,
    Ink.
    Instagram

woda
    Gość

Domyślnie

Problem byl taki, ze ta strona bramy po ktorej stalem byla juz w cieniu, zas to co za brama bylo rozswietlone poznopopoludnowym sloncem. Przepaly sa. Nie poradzilem sobie z odpowiednim naswietleniem kadru stad to wszystko. Prawdopodobnie tez niechcacy podkreslilem te za intensywana obrobka drugiego planu (nie moge sie pozbyc tej wady ). Moze siade do tego kiedys raz jeszcze.

Jesli zas chodzi o ludzikow kolorze.. rzecz w tym, ze wlasnie to zdjecie (glownie ze wzgledu na drugi plan) podoba mi sie w kolorze a nie w bw. Bw tez probowalem ale mi nie pasowalo. Inna sprawa, ze jeszcze nie doszedlem do tego jak zrobic konwersje o ktora mi chodzi. KOmbinuje, kombinuje i poki co bez efektow.
    Dzieki wielkie za opinie i podpowiedzi.

Uprawnienia umieszczania postów