Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 21

Wątek: Wojtek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kroolik Zobacz posta

mysle tez, ze calosc bedzie lepiej zrozumiania jesli dodam do tego reszte tego typu "portretow" i wtedy latwiej bedzie zalapac "klimat"- z tym ze na razie te zdjecia mam conajwyzej w glowie
    pozdrawiam
    Ok.
    Jak zawsze czekam na całość.
    Pozdrawiam Krzysztof M.
    Mam co mam i jest mi z tym dobrze ....

Domyślnie

Nic o niczym
    D750X2 /FM/ dużo gratów

Domyślnie

Wojtek to imię choinki, zbrodnię na niej dokonaną pokazuje kawałek mięcha, który pozwala nam bliżej utożsamiać się z Wojtkiem i jego krzywdą, jednocześnie tępa siekiera ukazuje głupotę ludzi bezmyślnie mordujących wszystko wokoło, zaś proporcje betonowych płyt i niewielkiej ilości zielonej przyrody w tle nawiązują do coraz większej dominacji ludzkości nad matką naturą, która to matka wyraża swój gniew i chęć zemsty na człowieku, o czym informuje nas groźne niebo...

...pojechałem za bardzo?..

...szczerze - Ty też... ale oczywiście tylko moim zdaniem Ostatnio zastanawiałem się nad tym, dlaczego kiedyś cieszyło mnie robienie zdjęć, później interesowały mnie tylko sprawy techniczne, puszki, szkła i.t.p., natomiast teraz zamiast nadal cieszyć się fotografią analizuję co autor miał na myśli, dlaczego tak skomponował kadr i jakie znaczenie ma takie a nie inne światło na zdjęciu... Oznacza to, że się rozwijam?.. Może tak, ale zamiast czerpać PRZYJEMNOŚĆ z fotografii zaczynam zatracać się w mnogości wypowiedzi tych bardziej uznanych fotografów... a momentami zaczyna mnie to przerastać... więc recepta dla mnie jest prosta - cieszyć się zdjęciami, cieszyć się życiem, a fotografię przestać traktować śmiertelnie poważnie - mój etap rozwoju wstrzymał mnie przed rzeczywistą analizą Twojego zdjęcia, Twoje przesłanie jest dla mnie zbyt niezdrowo poważne

Pozdrawiam serdecznie

Domyślnie

dzieki za komenty
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

jak lubię twoje zdjęcia, to te dwa są z ... (dalej nie wolno, bo jest przed 22)

odbieram to tak:
    Wojtek jest drwalem, sprzedaje choinki przed Bożym Narodzeniem aby mieć pieniądze na mięso

tym razem jestem na NIE, ale czekam na dalszy ciąg

Domyślnie

Łolaboga! Coż za niesmaczne zestawienie...

Serdeczności!

Domyślnie

Jak się dwóch Wojtków spotka to takie efekty właśnie wychodzą..

Bardzo chętnie zobaczę kolejne zdjęcia z tego "rzeźniczego" wypadu poza miasto..
    pozdr

Domyślnie

z tego jednego wypadu to juz nic nie bedzie, raczej myslalem o innych fotach
    powstalo wlasnie tylko to co zaprezentowalem
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Oj tam, skojarzenie proste - zabijanie drzew, czy zwierząt - be. A że taka siekiera? No cóż, pewnie była pod ręką. Dla mnie mało atrakcyjne zdjęcia.

Domyślnie

ja się niestety na sztuce takich lotów nie znam. Jak dla mnie to niestety dośc słabe zdjęcia.

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów