Szukaj
Pozdrawiam Krzysztof M.
Mam co mam i jest mi z tym dobrze ....
Wojtek to imię choinki, zbrodnię na niej dokonaną pokazuje kawałek mięcha, który pozwala nam bliżej utożsamiać się z Wojtkiem i jego krzywdą, jednocześnie tępa siekiera ukazuje głupotę ludzi bezmyślnie mordujących wszystko wokoło, zaś proporcje betonowych płyt i niewielkiej ilości zielonej przyrody w tle nawiązują do coraz większej dominacji ludzkości nad matką naturą, która to matka wyraża swój gniew i chęć zemsty na człowieku, o czym informuje nas groźne niebo...
...pojechałem za bardzo?..
...szczerze - Ty też... ale oczywiście tylko moim zdaniemOstatnio zastanawiałem się nad tym, dlaczego kiedyś cieszyło mnie robienie zdjęć, później interesowały mnie tylko sprawy techniczne, puszki, szkła i.t.p., natomiast teraz zamiast nadal cieszyć się fotografią analizuję co autor miał na myśli, dlaczego tak skomponował kadr i jakie znaczenie ma takie a nie inne światło na zdjęciu... Oznacza to, że się rozwijam?.. Może tak, ale zamiast czerpać PRZYJEMNOŚĆ z fotografii zaczynam zatracać się w mnogości wypowiedzi tych bardziej uznanych fotografów... a momentami zaczyna mnie to przerastać... więc recepta dla mnie jest prosta - cieszyć się zdjęciami, cieszyć się życiem, a fotografię przestać traktować śmiertelnie poważnie - mój etap rozwoju wstrzymał mnie przed rzeczywistą analizą Twojego zdjęcia, Twoje przesłanie jest dla mnie zbyt niezdrowo poważne
Pozdrawiam serdecznie![]()
dzieki za komenty![]()
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
jak lubię twoje zdjęcia, to te dwa są z ... (dalej nie wolno, bo jest przed 22)
odbieram to tak:
Wojtek jest drwalem, sprzedaje choinki przed Bożym Narodzeniem aby mieć pieniądze na mięso
tym razem jestem na NIE, ale czekam na dalszy ciąg
Łolaboga! Coż za niesmaczne zestawienie...
Serdeczności!
Jak się dwóch Wojtków spotka to takie efekty właśnie wychodzą..
Bardzo chętnie zobaczę kolejne zdjęcia z tego "rzeźniczego" wypadu poza miasto..
pozdr
z tego jednego wypadu to juz nic nie bedzie, raczej myslalem o innych fotach
powstalo wlasnie tylko to co zaprezentowalem![]()
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
Oj tam, skojarzenie proste - zabijanie drzew, czy zwierząt - be. A że taka siekiera? No cóż, pewnie była pod ręką. Dla mnie mało atrakcyjne zdjęcia.
ja się niestety na sztuce takich lotów nie znam. Jak dla mnie to niestety dośc słabe zdjęcia.
Skontaktuj się z nami