Szukaj
jakoś mi nie podchodzi.. niby drwal, a tu zaraz nawiązanie do masarni
dodatkowo doświetlane z prawej strony modela, co daje ciemność na lewej części twarzy. druga lampa z drugiej strony, na doświetlenie, chyba że są inne alternatywy.. jeżeli chodzi o to, to ja się nie znam![]()
aparat + kit www.korzewa.com
A co ta siekiera taka tępa...??
nie kumam i nawet nie próbuję
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
Wojtek serio staram się zrozumieć ale nie widzę związku
raczej sklejka z zalozeniem i mozliwoscią poszukania wielu mozliwych znaczen/rozwiazan.
no- moze tylko przestrzelilem z dwoma rzeczami: kategorią i tytulemw zasadzie to jest zdjecie bez tytulu.
Daj to ro REPORTAŻU i będzie odpowiedni dział.
Zdjęcia b.dobrze obrobione, ale serio, co chciałeś pokazać.
To, że ścinanie drzew to zbrodnia?
Czy że siekierą rąbie tusze?
Pozdrawiam Krzysztof M.
Mam co mam i jest mi z tym dobrze ....
dzieki mjr, choc reportaz to to na pewno tez nie jest.
a odnosnie zdjecia:
tak jak pisalem: nie robilem tej fotografii w tym celu aby dac jedną mozliwosc interpretacji i dac wszystko na tacy.
nie znaczy to oczywiscie, ze robilem ją i sam nie znalem powodu i tego co taki obraz moze wywolac- jakie skojarzenia, jakie wrazenia.
Wrazenia moga byc rozne- i tutaj zadna nie jest zła.
twoje interpretacje są ok....ale
bardziej jednak zalezalo mi na tym, aby sprawdzic jak takie zdjecia zadziałają i co wywolają, jak je inni ludzie odbiorą.
wiesz- ja moge napisac o mysli glownej przyswiecajacej mi robiac te zdjecia, ale wolalbym raczej aby zdjecie uderzalo samo z siebie (wywolywalo jakies wrazenie, badz nie...) a nie skupiac sie na przekonywaniu was
o tym co chcialem pokazac i czytaniu czy sie udalo czy nie.
mysle tez, ze calosc bedzie lepiej zrozumiania jesli dodam do tego reszte tego typu "portretow" i wtedy latwiej bedzie zalapac "klimat"- z tym ze na razie te zdjecia mam conajwyzej w glowie
pozdrawiam
Skontaktuj się z nami