Close

Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: Maryś...

Domyślnie Maryś...

... moja w domowym "studio"
    wybierze się z tego coś sensownego?

1

2

3

4

5

6

Domyślnie

3 i 4 rokują spore nadzieje na ładny kadr bo i modelina ładnie się na nich prezentuje
    1 i 5 widok na dziurki w nosie
    2 i 6 takie sobie

Domyślnie

Poproś modelkę by się nie uśmiechała. Ogólnie światło i obróbka nie przypadły mi do gustu, a czasem trudno oddzielić od drugiego. Z tego zestawu wybrałbym 3 i 4.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mOSAd Zobacz posta
    Poproś modelkę by się nie uśmiechała. Ogólnie światło i obróbka nie przypadły mi do gustu, a czasem trudno oddzielić od drugiego. Z tego zestawu wybrałbym 3 i 4.
    eksperymentuję sobie z różnymi obróbkami, ale dlaczego modelka miałaby się nie uśmiechać??

Domyślnie

Dla mnie 1 jest bardzo pozytywne, chociaż kadr nie do końca trafiony. Mimo to najlepsze.
    2 pomarańczowe,
    3 ok, ale ja wolałbym uśmiech
    4 modelka zdecydowanie lepiej wygląda z rozpuszczonymi włosami
    5 chyba zbyt kontrastowe
    6 kolor na nie
    a n a l o g o w i o r t o d o k s i . p l

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez seler Zobacz posta
    eksperymentuję sobie z różnymi obróbkami, ale dlaczego modelka miałaby się nie uśmiechać??
    Dlatego, że rozluźniona, nieuśmiechnięta początkująca modelka, wygląda zwykle o niebo lepiej, niż uśmiechnięta sztucznie, z zaciśniętymi ustami. Do tego, łatwiej wtedy wykreować jakiś nastrój itp. itd. W przypadku niektórych modelek lepiej jest tak, a w przypadku innych inaczej. Tutaj próbowałbym bez uśmiechu, na serio, na poważnie, na smutno nawet. Ale to tylko taka moja prywatna rada, zawsze można zignorować .

Uprawnienia umieszczania postów