Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 20

Domyślnie Powiało wiosną

Niedzielne popołudnie.
    Wiosna się zbliżą wielkimi krokami.

NIKON D300+ MB-D10+ NIKKOR AF-S 80-200 2.8

Domyślnie

Wydaje mi się, że troszkę za ciemno na glebie...
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Jw. i ramę bym jakąś dołożył
    K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
    http://bartekkw.deviantart.com/
    "Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nikonozaur Zobacz posta
    Wydaje mi się, że troszkę za ciemno na glebie...
    A u mnie jest oki, coś ostatnio mam problem z fotkami dodawanymi na forum, na kompie wyglądają dobrze, a na forum już bez kontrastu i muszę na czuja tak kombinować;/

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Ozborn Zobacz posta
    A u mnie jest oki, coś ostatnio mam problem z fotkami dodawanymi na forum, na kompie wyglądają dobrze, a na forum już bez kontrastu i muszę na czuja tak kombinować;/
    A masz skalibrowany monitor? To moze byc powod.........masz jasniejszy monitor i dlatego przyciemniasz zdjecia, u Ciebie wygladaja normalnie a u nas papka........tak to jest....pomoca moze byc kalibracja

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    A masz skalibrowany monitor? To moze byc powod.........masz jasniejszy monitor i dlatego przyciemniasz zdjecia, u Ciebie wygladaja normalnie a u nas papka........tak to jest....pomoca moze byc kalibracja
    Kurde, a jak najlepiej skalibrować?? Nie wydając na to masy kasy. Jakiś programik pomocny do tego jest??

Domyślnie

Kurde, a jak najlepiej skalibrować?? Nie wydając na to masy kasy. Jakiś programik pomocny do tego jest??
    Nie ma programiku..........mozesz miec oko jak sokol a i tak nie skalibrujesz tak jak maszynka..........
    Najciekawsze jest to ze Ty mozesz widziec zupelnie inne kolory niz inni na tym forum.........i ten ciemny niebieski moze byc u ciebie ladnym blekitem

Sprawdz tutja i powiedz czy te zdjecia ne raza Ciebie jasnoscia??? A potem zobacz ze nikt o tym nie napisal..........
    Ostatnio edytowane przez Greg77 ; 02-03-2010 o 12:25

Domyślnie

Nie ma programiku..........mozesz miec oko jak sokol a i tak nie skalibrujesz tak jak maszynka..........
    Najciekawsze jest to ze Ty mozesz widziec zupelnie inne kolory niz inni na tym forum.........i ten ciemny niebieski moze byc u ciebie ladnym blekitem

Sprawdz tutja i powiedz czy te zdjecia ne raza Ciebie jasnoscia??? A potem zobacz ze nikt o tym nie napisal..........
    No jak ustawiłem opcje w monitorze na MOVIE to już nie rażą, tak poza tym świetny secik . Zaraz coś obrobię i zobaczę jak to wyjdzie przy exporcie na forum. Tylko dziwne jest to, że kiedyś nie miałem tych problemów. Tylko jakoś od stycznia się z nimi borykam. A sprzęt ten sam.

Domyślnie

No jak ustawiłem opcje w monitorze na MOVIE to już nie rażą, tak poza tym świetny secik . Zaraz coś obrobię i zobaczę jak to wyjdzie przy exporcie na forum.
    Jak znam zycie opcja movie podbije kolory dosc mocno wiec moga byc bladawe fotki na forum.....ale obrob i zobaczymy......

Domyślnie

Jak znam zycie opcja movie podbije kolory dosc mocno wiec moga byc bladawe fotki na forum.....ale obrob i zobaczymy......
    Masz rację już próbowałem i robiłem podgląd wiadomości i jest blado. Masakra jakaś czemu kiedyś było git a teraz problem mam;/

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów