Szukaj
jeśli chodzi o podobanie,to mi się podobaFajne niebo a i dół niczego sobie.
De siedem set.
Mi tu wszystko gra, moze ta lewa strone troszke daje po oczach, ale jest do przyjecia
Podobaja mi sie kolorki, no i niebo ladnie zagralo!![]()
Lekko swieci. Ale kolory dobre. Kadr taki spokojny i tez cos w cobie ma![]()
No skąd ja znam to miejsce.
Ładny kadr w ładnych kolorkach. Tak jak Hubert wcześniej zauważył, warto byłoby przygasić lewą stronę.
P.S. Światełko miałeś bardzo mocne. Musiałeś być chyba do południa i po drugiej stronie niż ja?
Czyli mówicie, że za bardzo świeci... Zastanawiałem się nad przygaszeniem lewej, ale ostatecznie to ją nawet lekko rozjaśniłem- oczywiście tak, żeby nie przepalić. Chciałem w ten sposób podkreślić kontrast z zimnym niebem prawej strony. To chyba wyraz takiej mojej tęsknoty za światłem w ostatnich tygodniach
Zdjęcie robiłem o 16.20No i w sumie to czekałem na takie światło około godziny, bo słońce cały czas chowało się za leniwie przesuwającą się, wielgachną chmurą. Efekt tego był taki, że większość ujęć wylądowała w koszu bo mdłe były okrutnie. Jak tylko więc na chwile zaświeciło, zacząłem strzelać
A byłem od strony średniego / Niwek.
"Myśleć, że się coś wie, to najlepsza obrona przed dowiedzeniem się czegoś" - Terry PratchettPozdrawiam! Jacek
ładnie, ale lewe niebo do poprawki![]()
Mam też tego korzonka uwiecznionego w kadrze o 14 godzinie. Niebo tego dnia faktycznie zmiennym było.
Byłem z tej strony od 13 do 14:30, ale stwierdziłem, że jednak warto pojechać na drugą stronę. I tam jeszcze coś ciekawego było. Mi to światło odpowiadało. Słońce schowane lekko za delikatnymi chmurkami, dodawało takiego ciekawego klimaciku. Troszkę kadrów narobiłem, szczególnie w czwartek. Będę sukcesywnie pokazywał, no chyba, że mnie zbanują
.
Przepraszam za OT.
"Myśleć, że się coś wie, to najlepsza obrona przed dowiedzeniem się czegoś" - Terry PratchettPozdrawiam! Jacek
Fajne, szkoda przepalow!
Nikon http://greg77.com/
Skontaktuj się z nami