Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Domyślnie Zimno, ale ciepło...

Witam!

Taki roztopowy widok pod Waszą ocenę, zapraszam

"Myśleć, że się coś wie, to najlepsza obrona przed dowiedzeniem się czegoś" - Terry Pratchett
    Pozdrawiam! Jacek

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Beskid Śląski

Domyślnie

jeśli chodzi o podobanie,to mi się podoba Fajne niebo a i dół niczego sobie.
    De siedem set.

Domyślnie

Mi tu wszystko gra, moze ta lewa strone troszke daje po oczach, ale jest do przyjecia
    Podobaja mi sie kolorki, no i niebo ladnie zagralo!
    www.hubertleszczynski.com
    --------------------------------------
    F_A_C_E_B_O_O_K

Domyślnie

Lekko swieci. Ale kolory dobre. Kadr taki spokojny i tez cos w cobie ma

Domyślnie

No skąd ja znam to miejsce .
    Ładny kadr w ładnych kolorkach. Tak jak Hubert wcześniej zauważył, warto byłoby przygasić lewą stronę.

P.S. Światełko miałeś bardzo mocne. Musiałeś być chyba do południa i po drugiej stronie niż ja ?

Domyślnie

Czyli mówicie, że za bardzo świeci... Zastanawiałem się nad przygaszeniem lewej, ale ostatecznie to ją nawet lekko rozjaśniłem - oczywiście tak, żeby nie przepalić. Chciałem w ten sposób podkreślić kontrast z zimnym niebem prawej strony. To chyba wyraz takiej mojej tęsknoty za światłem w ostatnich tygodniach

Cytat Zamieszczone przez PABLOOK Zobacz posta
    (...) Światełko miałeś bardzo mocne. Musiałeś być chyba do południa i po drugiej stronie niż ja ?
    Zdjęcie robiłem o 16.20 No i w sumie to czekałem na takie światło około godziny, bo słońce cały czas chowało się za leniwie przesuwającą się, wielgachną chmurą. Efekt tego był taki, że większość ujęć wylądowała w koszu bo mdłe były okrutnie. Jak tylko więc na chwile zaświeciło, zacząłem strzelać
    A byłem od strony średniego / Niwek.
    "Myśleć, że się coś wie, to najlepsza obrona przed dowiedzeniem się czegoś" - Terry Pratchett
    Pozdrawiam! Jacek

Domyślnie

ładnie, ale lewe niebo do poprawki

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Fremen Zobacz posta
    ...

Zdjęcie robiłem o 16.20 No i w sumie to czekałem na takie światło około godziny, bo słońce cały czas chowało się za leniwie przesuwającą się, wielgachną chmurą. Efekt tego był taki, że większość ujęć wylądowała w koszu bo mdłe były okrutnie. Jak tylko więc na chwile zaświeciło, zacząłem strzelać
    A byłem od strony średniego / Niwek.

Mam też tego korzonka uwiecznionego w kadrze o 14 godzinie. Niebo tego dnia faktycznie zmiennym było.
    Byłem z tej strony od 13 do 14:30, ale stwierdziłem, że jednak warto pojechać na drugą stronę. I tam jeszcze coś ciekawego było . Mi to światło odpowiadało. Słońce schowane lekko za delikatnymi chmurkami, dodawało takiego ciekawego klimaciku. Troszkę kadrów narobiłem, szczególnie w czwartek. Będę sukcesywnie pokazywał, no chyba, że mnie zbanują .

Przepraszam za OT .

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez PABLOOK Zobacz posta
    (...) Byłem z tej strony od 13 do 14:30, ale stwierdziłem, że jednak warto pojechać na drugą stronę. I tam jeszcze coś ciekawego było . Mi to światło odpowiadało. Słońce schowane lekko za delikatnymi chmurkami, dodawało takiego ciekawego klimaciku. Troszkę kadrów narobiłem, szczególnie w czwartek. Będę sukcesywnie pokazywał, no chyba, że mnie zbanują .
    No to się minęliśmy po prostu idealnie A ja zostałem po tej mniej szczęśliwej stronie z tego wynika
    Pokazuj, pokazuj - się dowiem co przegapiłem!

Poniżej, zgodnie z sugestiami, trochę przygaszona wersja:

Pozdrawiam! Jacek

Domyślnie

Fajne, szkoda przepalow!

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów