Szukaj
mi sie podoba.
jak dla mnie to foty ciut za ciemne, ale kwiaty oczywiscie piękne![]()
....swiatlo jakies takie malo zdecydowane.... plaskie mam na mysli...
pozdrawiam
m
:::::: :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::
:: wedding photography [http://looanah.com] ::
:::::: :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::
Gratulacje z powodu zakwitnięcia orchidei, tylko z powodu zakwitnięcia. Moim zdaniem nie poradziłeś sobie z tym tematem, za dużo nieostrości w miejscach gdzie być zdecydowanie powinna, kolorystyka jakby nie przystająca do tematu. Te kwiatki długo kwitną więc popróbuj jeszcze i jeszcze i ... napewno się powiedzie.
kwiaty ladne...ale cos mdlo, kolory kiepskie i kontrasty jakby male.... tak mi sie zdaje. poprobuj jeszcze w lepszym swietle.
Nikon D80 l S 17-70 Macro HSM l N 50/1.8 l T 55-200 l SB400 l kilka filtrów i duze checi
A mnie naprawdę się podobająSzczególnie 1 i 2
pozdrawiam
Lola
Kwiaty piekne, ale nieciekawie pokazane.
Tlo nadaje sie genialnie do sprawdzania syfow na matrycy, a nie do kwiatow.
generalnie ogolnie i w szczewgole przygnebiajace wrazenie.
Rada: wez kawalek bristolu w jakims zywszym kolorze i zrob zdjecie jednego gora trzech kwiatow z jakiejs ciekawej strony. Nie zaszkodzi dodac troche zieleni gdzies w tle.
Pozwodzenia
Jeśli nachodzi mnie ochota by zrobić coś wielkiego, siadam chwilę w kącie i czekam aż mi przejdzie
Serdecznie dziękuję za rady. A co to znaczy płaskie światło? Jako tła użyłem po prostu ściany, która oddalona nieco ładnie się rozmyła. Chciałem też użyć stonowanego tła, żeby kwiaty nie wyszły za mdło. Jeśli postaram się o żywsze tło to czy kwiaty mi nie znikną przy nim?
Jeszcze raz dzięki za krytykę.
ZAPRASZAM
kamil
Janeek
________
Pełen SafePaq
Skontaktuj się z nami