Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Julia

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Julia

Julia na hiszpanska nute...zapraszam!

1

2

3

Domyślnie

Podoba mi się kolorystyka, kompozycja, stylizacja, prawie wszystko. Jedyna uwaga to że na 1 zabrakło trochę mocniejszego wyrazu twarzy. Nie jestem z tych którzy nadmiernie czepiają się cięć dłoni
    Set bardzo dobry.
    a n a l o g o w i o r t o d o k s i . p l

Domyślnie

trezrrr dziekuje bardzo wiem, ze na jedynce ciecie troche po paluszkach teraz mysle, ze moze pasowal by bardziej kwadracik, ale wlasnie minka wydała mi sie interesujaca dlatego dodalam do serii. Pozdrawiam i dziekuje

Domyślnie

Trójka - zdecydowanie mi się podoba.

Domyślnie

Bardzo ładnie.
    Mam zastrzeżenie do ostrości oczu. Prawdopodobnie to kwestia pomniejszania i sposobu wyostrzania potem, ale oczy robią wrażenie poruszonych jakby, nieostrych. Mam też wrażenie dziwnego rozmycia - głębi ostrości.

Domyślnie

Czym robione zdjęcia? Też wydaje mi się dziwna ta głębia... przypadkiem nie jest ona photoshopowa? A tak ogólnie w odbiorze bardzo sympatyczne ujęcia

Domyślnie

na hiszpańską nute tu tylko ubiór jest...

brakuje mi strasznie hiszpańskiego klimatu i temperamentu... tego ciężkiego, zmysłowego przyciągania w powietrzu...

Domyślnie

Bardzo dziekuje, zdjecia robione 50mm 1,8 a glebia, zapewniam nie jest photoshopowa..dziekuje za wypowiedzi i pozdrawiam!

Domyślnie

Bardzo ładne kadry i kolorystyka. Z ostrością oczu na 1 i 2 rzeczywiście coś nie tak...

Uprawnienia umieszczania postów