Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 20

Wątek: Plecak LowePro

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez AMI Zobacz posta
    Witam,

A ja wtrące moję pytanie korzystając już z wąku. Poszukuje plecaka, ktory by miał miejsce na laptopa, pas biodrowy i piersiowy. Oprócz komory dolnej na sprzęt, osobną górną na rzeczy podręczne oraz tak jak Lowepro Mini Trekker system przewietrzania DryFlo ( lub coś podobbnego ). Może znacie taki model spełniający te wymagania?

Pozdrawiam,
    AMI
    Poszukałęm poślęczałem i znalazłem : Naneu Pro Adventure K3L ma wszystko to co wymieniłem w mych potrzebach a i cena ładna

Pozdrawiam,
    AMI
    D3,D750,D80,N14-14,N24,N24-70,N70-200VRII,N50,Z16,S85,SB-80,800,900
    www.mariuszlinkiewicz.pl (w przebudowie)

Domyślnie

Witam,

A ja wtrące moję pytanie korzystając już z wąku. Poszukuje plecaka, ktory by miał miejsce na laptopa, pas biodrowy i piersiowy. Oprócz komory dolnej na sprzęt, osobną górną na rzeczy podręczne oraz tak jak Lowepro Mini Trekker system przewietrzania DryFlo ( lub coś podobbnego ). Może znacie taki model spełniający te wymagania?

Pozdrawiam,
    AMI
    Proponuję Lowepro CompuRover AW

Domyślnie

Ja równiez pozwole sobie skorzytac z okazji i zadac pytanie. Czy do plecaka Fastpack 250 zmiesci sie D90+ 18-105 ? czy moze polecacie cos lepszego/innego w tej cenie?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez BialyBST Zobacz posta
    Ja równiez pozwole sobie skorzytac z okazji i zadac pytanie. Czy do plecaka Fastpack 250 zmiesci sie D90+ 18-105 ?
    Z palcem w d..pie.

czy moze polecacie cos lepszego/innego w tej cenie?
    Rozwiń pytanie, czy pytasz o plecak 3-komorowy?
    The name of the game is to fill the frame.

Domyślnie

no chodzi o to zeby mozna bylo zabrac cos do niego jakas bluze jedzienie itd.

Domyślnie

No to 250 da radę.
    The name of the game is to fill the frame.

Domyślnie

Nanu pro alpha L, mam. Polecam.
    Koniecznie odwiedź Podkarpacką Grupę Fotograficzną na Nikoniarzach : Forum Grupy PODKARPACKIEJ
    Informacja jak się z nami spotkać : Czwartkowe P I W K O (czyli jak się z nami spotkać)
    Jesteś z Podkarpacia : Jak do nas dołączyć

Domyślnie

Witam,

Pozdrawiam,
    AMI
    Fastpack 250 lub 350
    D300 | S 10-20 | N 18-200 VR | N50/1.4 AI | T 17-50/2.8 | S 105macro | N 70-300VR | SB600

Domyślnie

Kupiłem ostatnio Lowepro CompuRover AW, który jest dwukomorowy, ma miejsce na laptopa oraz pas biodrowy i piersiowy.
    Tylko od razu mówię, taki plecak nie nadaje się do szybkiego wyjmowania sprzętu tylko do przenoszenia.
    Gdybyś kupował na allegro to uważaj bo ja jeden kupiłem i wycofałem się bo brakowało pasa biodrowego o czym wprost nie napisano.
    Tu mała prezentacja:
    http://www.youtube.com/watch?v=AjtE8ZoiytE
    FUJI+NIKON

Domyślnie

Jedna z przyjemniejszych cech Compurovera jest to, ze do dolnej komory miesci sie niezbyt mocno wypchany (gorna komora nie moze byc zapelniona) Slingshot 200.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów