Witam,
Szukaj
Witam,
Spodziewałem się ciekawej fotografii.
Dla mnie kiepsko. Wygląda to jak pierwsze próby z dłuższym czasami. Kadr nieciekawy. Główny element przyklejony do dolnej krawędzi. Po bokach jakieś dziwne czarne elementy odwracające uwagę... Obróbka też dziwna bo niby landryna a niby nie....
Czymtasem... pozdrawiam bombelkowo
Trudno nie zgodzic sie z Al-em. Niby warunki miales OK ale brakuje tej iskry w tym zdjeciu. Kadr ni to centralnie ni to ladnie... ot tak sobie. A z rozpietoscia tonalna to zmiesciles sie w srednich odcieniach szarosci idealnie. Przykro Mi, jak ja lubie twoje zdjecia ale tym razem jestem na nie. I prosze Cie nie proboj ratowac sie konwersja B&W bo to naprawde mija sie z celem. takie moje zdanie.
Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.
To sa moje praktycznie poczatki z kolorem, a jak widac dobrze nie wyszlohehe. Musze pocwiczyc
Dzieki!
Nikon http://greg77.com/
Slaba fota, Radku... Mowie to swiadomie... bo stac Cie na wiecej!
Ale skoro trzeba pocwiczyc, to trzebaZ czasem bedzie lepiej!
Najgorzej to nie jest jesli chodzi o kadr. Dol jednak zle wyglada tak obciety i zbyt swieci barwami. Kamole pod nogami. Wiem. Ale moze wszystkie i w pion.
Gora i ten przepal dyskwalifikuje ta fote jednoznacznie![]()
Wg. mnie obróbkowo jest nieźle, ale kadr mi zupełnie nie odpowiada - troche nudą wieje.
Skontaktuj się z nami