Troche ciemnawo ,ale rozumiem ze tak postanowiles swiadomie, zreszta napisales. A to delikatne swiatlo >rozlewajace sie/gasnace< z wolna, bardzo klimatyczne i swietnie buduje nastroj zdjecia, ja jestem na tak![]()
Szukaj
Troche ciemnawo ,ale rozumiem ze tak postanowiles swiadomie, zreszta napisales. A to delikatne swiatlo >rozlewajace sie/gasnace< z wolna, bardzo klimatyczne i swietnie buduje nastroj zdjecia, ja jestem na tak![]()
Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
Pozdrawiam, Krzysiek.
Chyba nie bierzesz tego do siebie?
A nie powiem - przydałoby mi się skalibrować monitor by zbliżyć się do perfekcji
I nie kosztują tyle co dwa graficzne Eizo? Nie sądzę by większość użytkowników dysponowała takimi laptopami
A to błąd. I żaden argument. Za to nie trzeba ani płacić ani odbywać tajemnego szkolenia w klasztorze Shaolin
Patrz wyżej
Dlatego pokazuję zdjęcia w necie w sRGB
Ocena dokonywana być powinna przed drukiem - czy warto "latać". Ale do tego trzeba mieć skalibrowany monitor - przynajmniej z labem albo drukarką
A czy autor muzyki odgrywa ją na każdym nawet najbardziej rozklekotanym sprzęcie, żeby sprawdzić jak brzmi?
Nie pokazywałbym zdjęć gdyby nie zależało mi na opiniach.
Ale nie po to siedzę tak długo i obrabiam, żeby ktoś autorytatywnie stwierdzał coś co swoje źródło ma w pkt 4.
Tylko, że jak słuchasz muzyki na starym odtwarzaczu to nie masz pretensji do autora, że źle nagrałAlbo jak odtworzysz film HD na Rubinarze to nie będziesz mówić, że śnieży
![]()
Nie,w żadnym wypadku....a zdania,które napisałem, nie są kierowane do konkretnego adresata...Chyba nie bierzesz tego do siebie?![]()
![]()
Pozdrawiam
Andrzej.
Ladna ciemnica. Mnie sie pogoba. Jest ciemnio tam gdzie powinno i dzieki temu czuje klimat.
Skontaktuj się z nami