Po prostu świetne ale chyba lepiej gdyby kontrast podkręcić
Szukaj
Po prostu świetne ale chyba lepiej gdyby kontrast podkręcić
Core 2 Quad q9650 | 8 GB OCZ Reapier | EVGA GTX 680 SC SIGNATURE 2GB | Be Quiet P11 1000W | Win 10 Pro x64 | 120gb SSD | 3TB HDD| CG243W |
Postarałeś się.
Trochę kontrastu faktycznie by nie zaszkodziło, a i BW mogłoby być bardzo ciekawe
Ja kolor. Zdecydowanie ale z innym niebem. To jakby nie pasuje do tej bajki.
Kadr prosze Pana i tytul... wymiekam!!!
Oko to Ty masz. Spraw se jeszcze jedno do nieba![]()
Mi tam to niebo się bardzo podoba. I jestem niezmiernie szczęśliwy, że na takie trafiłem.
Wiem, że u Was możecie przebierać w pięknych niebach, chmurkach, mgiełkach i miejscówkach. Ale u mnie, to w ostatnich czasach na górze tylko szaro i szaro....
A co do oka, poczekaj, poczekaj...![]()
Wybieram kolor. I bez dwóch zdań biorę taki, jaki jest - wyrazisty i stonowany. Świetnie wyeksponowałeś te promieniste pęknięcia, w zestawieniu z delikatnym niebem i kolorem powstaje atmosfera takiego... "niepokojącego spokoju". Praca naprawdę bardzo mi się podoba.
PS. Czy to Turawa? Jeśli tak to już się inkubowane wykluły - byłem wczoraj
Pozdrawiam!
"Myśleć, że się coś wie, to najlepsza obrona przed dowiedzeniem się czegoś" - Terry PratchettPozdrawiam! Jacek
Tak to nasza Turawka.
To zdjęcie z czwartku. Ja też wczoraj byłem i mitochondria ustrzeliłem. Ale powoli zaczyna się robić niebezpiecznie (lód już zaczyna trzeszczeć
).
Zostawiłem exify, więc można podglądnąć. A swoją drogą to nasze jezioro ma duży potencjał. Odkrywam to dopiero teraz, gdy powoli zaczynam inaczej patrzeć na otaczającą nas rzeczywistość.
Dzięki za koment.
Świetne zdjęcie, bardzo ciekawy motyw. Jak dla mnie wersja kolorowa, B&W zabiło klimat. Tytuł bomba
Pozdrawiam.
Surfingujące buty.
Obie wersje fajowe...kolor bardziej![]()
Pozdrawiam Serdecznie Jacek PawłowskiF70+D50+D200+Tamron 28-75/2.8+Tamron 17-35/2,8-4+Sigma 70-200/2,8HSM+Nikkor 12-24/4+Nikkor 85/1,8+Metz 54MZ4i+MF055PRO+MF479B ANKIETA - LAMPY BŁYSKOWE
Ekstra foto, to jak i cała seria. Jest jeszcze lód na Turawskim?
Skontaktuj się z nami