Prosiłbym o czarne tło.
Cmentarz jest ważną częscią starej Pragi ale nie ukrywam że w porownaniu do Łódzkiego. No nie ma co porównywać.
Szukaj
Prosiłbym o czarne tło.
Cmentarz jest ważną częscią starej Pragi ale nie ukrywam że w porownaniu do Łódzkiego. No nie ma co porównywać.
Piotrze
Bardzo subtelnie oddany klimat cmentarza.
Szczególnie podobają mi się 14 i 15.
Dają chwilę do zastanowienia i refleksji nad życiem i nie tylko.
Natomiast w zdjęciach np 6,10,19 i 25 te drobiazgi właśnie oddają atmosferę tego miejsca
Generalnie bardzo ale to bardzo się podoba.
pozdrawiam
Marek Idzikowski
NIKON Z8 / N24-70 F2.8/ N70-200/ ROLLEIFLEX 2.8F / HASSELBLAD 503CWD
Czy to jest żydowski cmentarz na Bródnie?? przejeżdżałem obok pare razy,widze że miejsce warte odwiedzenia,chociaż od strony ulicy wyglada niepozornie bo widac praktycznie same drzewa.
Małe zmiany ... trochę C i do tego L ale i tak dalej tu zostaje
Ciesze sie ze sie podobaja. 14 i 15 to bylo prawdziwe polowanie![]()
Praga. Czeska Praga BartkuCzy to jest żydowski cmentarz na Bródnie?? przejeżdżałem obok pare razy,widze że miejsce warte odwiedzenia,chociaż od strony ulicy wyglada niepozornie bo widac praktycznie same drzewa.![]()
Hehe teraz juz wiem,zauważyłem to dopiero jak napisałem tamtego posta,aż sam się z siebie smieje ,ale czasem czlowiek tak ma że najpierw robi a potem myśli,a powinno być odwrotniePraga. Czeska Praga Bartku![]()
Pozdrawiam
Małe zmiany ... trochę C i do tego L ale i tak dalej tu zostaje
Fajnie wyszło. Praga jest Praga, tyle że dla mieszkańców Warszawy zawsze będzie znaczyła co innego![]()
Kurcze, Piotrku i pomyśleć że byliśmy w tym samym miejscu o tym samym czasie. Bardzo mi się podoba, szacunek, naprawdę, bo wiem jak było tam nieatrakcyjnie fotograficznie.
to tak, nie weszliśmy tam, ale widocznie wystarczy zobaczyć Twoje zdjęciapodobają mi się 11, 14, 19, 21, 23 i koniecznie 25
śliczności. mnie 8 i 9 chyba najbardziej
Skontaktuj się z nami