Close

Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: moment

Domyślnie moment

Mam pytanie co sadzicie o takiej obrobce ? chcialem podkreslic rece i prace trod wspinaczki oraz radosc jaka ona daje

st
    Gość

Domyślnie

Moim zdaniem za bardzo pojechałeś z wyostrzaniem... No a skoro chciałeś podkreślić ręce i radość to trzeba je uwypuklić! A nie tylko magnezję i zęby!

Pozdrawiam

Domyślnie

A moim zdaniem to z kadrem jest coś nie tak.
    Wg mnie zdjęcie wywraca się w prawo i czuje się taki jakiś niepokój o wspinacza, że spadnie

A co do efektu końcowego to wydaje mi się, że zęby nieco za bardzo rozjaśnione i kojarzy się z reklamą pasty do zębów
    Jeżeli majstrowałeś też przy oczach to lewe białko jest nieco za jasne w stosunku do prawego (tak jak patrzymy) i wydaje się jakby osoba miała zeza (jeżeli ma go na prawdę to wybacz ale podobny efekt uboczny można uzyskać przez zbyt mocne wybielenie białka jednego oka w stosunku do drugiego... stąd ta uwaga).

Generalnie ciekawy pomysł choć wydaje się jakby zdjęcie horyzontalne zostało obrócone pionowo

P.S. Nie mam zamiaru krytykować... zwyczajnie opisuję to co mnie nieco razi w zdjęciu czyli swoje subiektywne odczujcie

Pozdrawiam.
    Podpis niezgodny z zapisami regulaminu.

Domyślnie

mysle ze wywracanie jest powodem siatki i schodow - ale to perspektywa
    co do zebow wybielania zeza etc - teraz widze konwersja BW polegla chcialem magnezje miec jasna a zapomnialem ze procz tego rozjasnily sie bialka i zeby co dalo efekt zeza bede musial nad tym posiedziec i pobawic sie w maskowanie ehsz jeszcze masa roboty dzieki za uwagi gregory_21 dobra robota naprawde pomogles

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez LWO Zobacz posta
    dzieki za uwagi gregory_21 dobra robota naprawde pomogles
    Cieszę się, że mogłem się na coś przydać
    Pozdrawiam i powodzenia życzę
    Podpis niezgodny z zapisami regulaminu.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sturnus Zobacz posta
    No a skoro chciałeś podkreślić ręce i radość to trzeba je uwypuklić! A nie tylko magnezję i zęby!

podoba mi się to ;P

Uprawnienia umieszczania postów