Close

Strona 24 z 27 PierwszyPierwszy ... 142223242526 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 231 do 240 z 332

Wątek: M9 big miszmasz

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Zbanowany
    Miasto
    Piaseczno

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez [rK] Zobacz posta
    Wystarczy? Zadowolony?
    Ja tak, nawet bardzo - czuje te zdjecia !

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez [rK] Zobacz posta
    Nie rozumiem co to ma wspolnego z uczciwoscia. Przeciez mozesz kliknac na strone i popatrzec.
    Nie rozumiem tez co da wrzucenie moich zdjec.
    Ale jesli nalegasz to prosze.
    Wszystkie zrobione w odleglosci od 30cm do 3m i praktycznie brak reakcji na fotografa.
    Wystarczy? Zadowolony?

Możesz sobie pisać, że nie rozumiesz. Włączyłeś się do gry. Może to złe albo nietrafne określenie?
    Nie filozofujmy może zanadto...
    Jestem zadowolony. O to właśnie mi chodziło. Niech reszta "koszowych" się wypowie
    Dziękuję
    Snoblesse oblige:
    | buskonostalgicznie.pl | wpkx.pl | psioniczni.pl |

Domyślnie

[rK] świetne zdjęcia. Podziwiam, bo osobiście mam opory aby podejść blisko.
    Pozdrawiam Tomasz

Domyślnie

tylko czasem nie wstawiaj ich w dział street, wielu mogłoby się obrazić

zdjecia, ktore pokazal Robert pokazują przewage dalmierza nad lustrem, i widac to wlasnie przy bliskim kontakcie z ludzmi
    wtapia sie w otoczenie, niezauwazalnie skrada moment, ten wlasciwy i zapisuje go, i o to chodzi wlasnie...
    przez tą bliskosc aparatu z osobami, odbiorca fotografii tez jest blisko, działają te zdjecia na mnie

lustrem jest trudniej
    ps. acidjazz, chetnie jesli to mozliwe zobaczylbym podobne tego wlasciciela 5d, bo ciekawi mnie to... sam robie lustrem i jest mi naprawde trudno zrobic zdjecie celowe/nie z kolana, biodra itp/ tak..by osoby ktorym robie, nie zorientowaly sie, a przez to nie tracac chwili, sensu zdjecia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez grycon Zobacz posta
    lustrem jest trudniej
    ps. acidjazz, chetnie jesli to mozliwe zobaczylbym podobne tego wlasciciela 5d, bo ciekawi mnie to... sam robie lustrem i jest mi naprawde trudno zrobic zdjecie celowe/nie z kolana, biodra itp/ tak..by osoby ktorym robie, nie zorientowaly sie, a przez to nie tracac chwili, sensu zdjecia
    Przylączam się do prośby.
    peace & love

Domyślnie

Ten przykład pokazuje, że lustrem to właśnie albo z dystansu, albo "z biodra" itp. Albo ewidentnie ktoś się patrzy w obiektyw.
    peace & love

wojteh
    Gość

Domyślnie

P.M. oglądałeś zdjęcia z linku podanego ??? - sorry ale do tego wystawił [rK] sorry ... nie ta liga

za to na Twojej stronie widziałem super ...

Domyślnie

zgodzę się, tylko uważaj na tą modę, bo może wciągnąć w glamoury i polecisz... [ale to tylko ja chyba tak uważam]
    Ostatnio edytowane przez grycon ; 20-03-2010 o 18:04 Powód:

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Częstochowa

Domyślnie

wojteh napisał: "P.M. oglądałeś zdjęcia z linku podanego ??? - sorry ale do tego wystawił [rK] sorry ... nie ta liga"

Hmm, fakt, ciężko na co dzień utrzymać wysoki poziom, ale kiedy wybrać po jednym zdjęciu z tygodnia:

Wszystko na 35mm lub 50mm.

Strona 24 z 27 PierwszyPierwszy ... 142223242526 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów