Szukaj
Snoblesse oblige:
| buskonostalgicznie.pl | wpkx.pl | psioniczni.pl |
[rK] świetne zdjęcia. Podziwiam, bo osobiście mam opory aby podejść blisko.
Pozdrawiam Tomasz
tylko czasem nie wstawiaj ich w dział street, wielu mogłoby się obrazić![]()
zdjecia, ktore pokazal Robert pokazują przewage dalmierza nad lustrem, i widac to wlasnie przy bliskim kontakcie z ludzmi
wtapia sie w otoczenie, niezauwazalnie skrada moment, ten wlasciwy i zapisuje go, i o to chodzi wlasnie...
przez tą bliskosc aparatu z osobami, odbiorca fotografii tez jest blisko, działają te zdjecia na mnie
lustrem jest trudniej
ps. acidjazz, chetnie jesli to mozliwe zobaczylbym podobne tego wlasciciela 5d, bo ciekawi mnie to... sam robie lustrem i jest mi naprawde trudno zrobic zdjecie celowe/nie z kolana, biodra itp/ tak..by osoby ktorym robie, nie zorientowaly sie, a przez to nie tracac chwili, sensu zdjecia
jeśli mogę wrzucić link...
www.karmazyniello.info - lustra tylko i wyłącznie![]()
Ten przykład pokazuje, że lustrem to właśnie albo z dystansu, albo "z biodra" itp.Albo ewidentnie ktoś się patrzy w obiektyw.
peace & love
P.M. oglądałeś zdjęcia z linku podanego ??? - sorry ale do tego wystawił [rK] sorry ... nie ta liga
za to na Twojej stronie widziałem super ...
zgodzę się, tylko uważaj na tą modę, bo może wciągnąć w glamoury i polecisz... [ale to tylko ja chyba tak uważam]
Ostatnio edytowane przez grycon ; 20-03-2010 o 18:04 Powód: tą
wojteh napisał: "P.M. oglądałeś zdjęcia z linku podanego ??? - sorry ale do tego wystawił [rK] sorry ... nie ta liga"
Hmm, fakt, ciężko na co dzień utrzymać wysoki poziom, ale kiedy wybrać po jednym zdjęciu z tygodnia:
Wszystko na 35mm lub 50mm.
Skontaktuj się z nami