Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Po ciemnej stronie...

...trzy brzózki "ustrzeliłem".

z małą żarówką
    Z9 + D500 + D300s + S 10-20 + N 17-55 2.8 + N 50/1.8 + N 70-200 VR II + N 400 2.8 TC S

Domyślnie

Tak jak jest jest dobrze. Moze sie podobac. Dystorsja dolem lekko przeszkadza. No chyba, ze tak bylo.
    Napisze Tobie jednak jak bym to widzal. Przy tak ciasnym kadrze wolalbym cofnac sie daleko do tylu i pokazac to bardziej w formie minimal. Ukazujac przy okazji to, co dzieje sie ze swiatlem w cieniu drzewa. Ten kadr lekko prosi o centralne kadrowanie w swojej ciasnocie. Choc nie konieczne. Wymyslam troche. Cos nie do konca mi pasuje

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez GUINNESSts Zobacz posta
    Tak jak jest jest dobrze. Moze sie podobac. Dystorsja dolem lekko przeszkadza. No chyba, ze tak bylo.
    Napisze Tobie jednak jak bym to widzal. Przy tak ciasnym kadrze wolalbym cofnac sie daleko do tylu i pokazac to bardziej w formie minimal. Ukazujac przy okazji to, co dzieje sie ze swiatlem w cieniu drzewa. Ten kadr lekko prosi o centralne kadrowanie w swojej ciasnocie. Choc nie konieczne. Wymyslam troche. Cos nie do konca mi pasuje
    Wielkie dzięki za uwagi, bo o to mi chodzi, wiele pokazuje zdjęć, wiele z nich jest jak pisałeś niby ok, ale dużo lepiej mogłyby wyglądać. Teraz muszę czekać na pogodę, bo jak była zima to sie trzymała u mnie dłuuugo, teraz tylko deszcz Kilka jeszcze zdjęć mi zosatło ZIMY, ale kadrów już nie poprawię pokażę jakie są. Bo też uczę się obróbki, która róznie wychodzi. Kilka zim i może będzie lepiej
    Z9 + D500 + D300s + S 10-20 + N 17-55 2.8 + N 50/1.8 + N 70-200 VR II + N 400 2.8 TC S

Domyślnie

mnie najbardziej przeszkadza ten kolor dołu, dla mnie te brzydkie szarości są nie do przyjęcia

Domyślnie

Mi się podoba,ale popieram pomysł Guinnessts'a o minimal.
    Masz sigmę,masz możliwosci i to wykorzystaj
    D4s/D500/ 2xS 10-20/ N 70-200 2.8 FL/ N 200-500 5.6/Pentacon 50 1.8 / Helios 58 -2 /Manfrotto 055 XPRO3/Lee filters

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Pablo 77 Zobacz posta
    Mi się podoba,ale popieram pomysł Guinnessts'a o minimal.
    Masz sigmę,masz możliwosci i to wykorzystaj
    Wtedy jeszcze nie miałem , a teraz zamiast sniegu tylko błoto

Domyślnie

ladnie
    ale ten gosciu z Wyspy ma troche racji

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez zaza67 Zobacz posta
    ladnie
    ale ten gosciu z Wyspy ma troche racji
    Ten Gościu z emigracji ,to ma rację..Sam "dostawał","wyciągał" wnioski,głupi nie jest......
    i "robi" ładnie......
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Jest ładnie, ale po uwagach gostka z wyspy byłoby dużo, dużo lepiej

Uprawnienia umieszczania postów