Witam Szanowne Jury
1.
Szukaj
Witam Szanowne Jury
1.
Ładne. Oprócz ciężkawego cienia pod nosem i ma prawym oku bardzo mi się podoba.
Pozdrawiam
Janusz
a moim zdaniem portret jest zdecydowanie przerysowany, spójrz na nos!
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
Bez urazy, to nie jest osobista wycieczka - ale ogląd foto + Twój avatar rozbawiło mnie do łez. Sam nie wiem dlaczego
Chyba tak jakoś na jednej fali oba grają.
Tutaj jest... podpis
Zanczy sie mam zmienic awatar czy nie robic wiecej zdjęc...? :]
...póki co to jeszcze takie cos odwaze sie pokazac.
Co do zdjęcia 2 zdaje sobie sprawe ze cos nie gra według mnie jasne odcienie (przepalenie na koszuli) cos nie ciekawie
wyglądają, moze mało wydobyte cienie? Pokazuje z mysla że podpowiecie, wytykniecie cosik...
2.
A moim zdaniem do "Amelii" to tu jeszcze daleko. Nie można tu powiedzieć o "dużym plusie" ponieważ po to wymyślono obiektywy o różnej ogniskowej aby móc wybrać odpowiedni do fotografowanej sceny. Zdaje się że kobiety fotografuje sie po to aby pokazac ich piękno. Gdyby mi fotograf strzelił taka fotę na której mój nos byłby 3 razy większy niz w rzeczywistości, a potem próbował wmówić że taki miał zamysł, to by mnie bardzo rozbawił...a ja takie zdjęcie najdelikatniej mówiąc schowałabym głęboko do szuflady![]()
Pani ADU nawet nie chciałem nic takiego powiedzieć ...ze taki był zamysł.
Po 1 primo
Nie pokazuje tu zdjec zeby sie pochwalic a doradzic co zrobic by było lepiej. Czasem po komentarzach odnosze wrazenie ze niektórym sie tak wydaje. Mój samokrtycyzm jesd dostatecznie surowy czasem az mnie samego przeraza
Po 2
Chciałem sprobowac (bo czemu nie?) portretu na "szerokim" , troche z koniecznosci bo "dłuzszy" pojechał znowu do kalibracji.
ok, rozumiem bo sama wystawiam tu zdjęcia pod ocene a nie do podziwiania dlategoteż starałam się powiedziec co mi w fotce nie pasuje, skłaniając Cię do pewnych przemyśleń nad zdjeciem.
Jeśli byłam niemiła to przepraszamna codzień taka nie jestem
![]()
Skontaktuj się z nami