Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 22 z 22

Wątek: Myszołów

Domyślnie

troszkę to trwało ale niestety byłem w rozjazdach więc dopiero teraz mogę odpisać

zdjęcia zostały wstawione w małym pośpiechu - teraz widzę bardziej na co należy zwracać uwagę

balans bieli , wielkość ( może 1000 lub 950 by wystarczyło ) - jednak ważne jest widzieć całe zdjęcie bez przesuwania
    wyostrzenie - z tym miałem największy problem - nie chciałem przedobrzyć - aby nie wyglądało zbyt sztucznie

co do 1. to sam nie wiedziałem jak to zostawić - pion .... nie lubię pionowych , może kwadrat , za dużo miejsca z lewej .... zostawiłem aby miał gdzie odlecieć

4. nieciekawe ..... - sam nie wiem jak bym to ocenił - ale fakt jest faktem , że jak się to widzi i robi się zdjęcia - to jak się je ogląda w domu w ciepełku - to emocje wracają

7.
    swoją drogą jak to każdy widzi co innego i zwraca na co innego uwagę i to jest chyba w tym wszystkim piękne
    dawać innym odrobinę radości

opis do zdjęć niby niechcący - ale jak widać bardzo dużo zmienił
    może warto czasem pomyśleć nad opisem .....

dziękuję wszystkim za cenne uwagi

Ketling
    Gość

Domyślnie

ogólnie cała seria jest piękna i mogę tylko pogratulować. Jeśli chodzi o pierwsze zdjęcie to mi się podoba takie jakie jest. Ta pustka sprawia że zdjęcie zapadło mi w pamięć i zaintrygowało. Ale 6 powaliła mnie na kolana i tutaj chylę czoła. Od tego zdjęcia aż bije dynamizm. Brawo

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów