Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 23
    woda
    Gość

Domyślnie

Dobrze skomponowane, dobrze zrobione. Popularny temat do fotografowania ale z przyjemnoscia oglada sie to zdjecie.

Domyślnie

bardzo mi sie podoba Twoj Tower Bridge!
    Pozdrawiam A.

Domyślnie

A co to ma wspólnego z krajobrazem, jak dla mnie zdecydowanie architektura - przenoszę i proszę na przyszłość wstawiać zdjęcia w działach o tematyce do tego przeznaczonych.

Domyślnie

hehe Krajobraz najbardziej popularnym dzialem to i fotki z miejskim krajobrazem tam laduja

A tak powaznie i na temat to zdecydowanie fajnie Ci to,Marcinie wyszlo

Domyślnie

Wyśmienite !!!!
    Pozdrawiam Krzysztof M.
    Mam co mam i jest mi z tym dobrze ....

Domyślnie

świetne

Domyślnie

Fajna, dynamiczna fota.
    red light, dark room...

Domyślnie

Pyszne! (chyba musiałeś się trochę "nagumkować", bo w tym miejscu zawsze mnóstwo ludzi spaceruje... )
    Ostatnio edytowane przez TataOliwki ; 26-02-2010 o 19:32

Domyślnie

Dziękuję wszystkim za tak miłe przyjęcie i tak miłe słowa, bardzo się cieszę kiedy czytam komentarze tego rodzaju.

Cytat Zamieszczone przez Strus Zobacz posta
    hehe Krajobraz najbardziej popularnym dzialem to i fotki z miejskim krajobrazem tam laduja
    A tak powaznie i na temat to zdecydowanie fajnie Ci to,Marcinie wyszlo
    Większość ładuje miejskie widoczki do krajobrazu... więc postanowiłem nie być gorszy Tym razem byłem przyłapany i przeniesiony do innego, właściwego działu... ale ja tam jeszcze wrócę, hihihi

No i tobie wkońcu dziękuję Rafale za komentarz... już myślałem że się nigdy nie doczekam paru słów od ciebie

Cytat Zamieszczone przez TataOliwki Zobacz posta
    Pyszne! (chyba musiałeś się trochę "nagumkować", bo w tym miejscu zawsze mnóstwo ludzi spaceruje... )
    Odpowiedź jest prosta... nic nie gumkowałem Nie wiem czy kiedyś miałeś doczynienia z długim czasem naświetlania, tak min 30s, jeśli nie to spróbuj sobie... a zobaczysz jak w magiczny sposób ludzie, pojazdy znikają, jak za dotknięciem zaczarowanej różdżki

Domyślnie

A po chmurkach widać, że był długo naświetlane. A fotka super.
    Aparat + szkła.

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów