Dobrze skomponowane, dobrze zrobione. Popularny temat do fotografowania ale z przyjemnoscia oglada sie to zdjecie.
Szukaj
Dobrze skomponowane, dobrze zrobione. Popularny temat do fotografowania ale z przyjemnoscia oglada sie to zdjecie.
bardzo mi sie podoba Twoj Tower Bridge!
Pozdrawiam A.
A co to ma wspólnego z krajobrazem, jak dla mnie zdecydowanie architektura - przenoszę i proszę na przyszłość wstawiać zdjęcia w działach o tematyce do tego przeznaczonych.
hehe Krajobraz najbardziej popularnym dzialem to i fotki z miejskim krajobrazem tam laduja
A tak powaznie i na temat to zdecydowanie fajnie Ci to,Marcinie wyszlo
Wyśmienite !!!!
Pozdrawiam Krzysztof M.
Mam co mam i jest mi z tym dobrze ....
świetne![]()
Pyszne! (chyba musiałeś się trochę "nagumkować", bo w tym miejscu zawsze mnóstwo ludzi spaceruje...)
Ostatnio edytowane przez TataOliwki ; 26-02-2010 o 19:32
Dziękuję wszystkim za tak miłe przyjęcie i tak miłe słowa, bardzo się cieszę kiedy czytam komentarze tego rodzaju.
Większość ładuje miejskie widoczki do krajobrazu... więc postanowiłem nie być gorszyTym razem byłem przyłapany i przeniesiony do innego, właściwego działu... ale ja tam jeszcze wrócę, hihihi
No i tobie wkońcu dziękuję Rafale za komentarz... już myślałem że się nigdy nie doczekam paru słów od ciebie
Odpowiedź jest prosta... nic nie gumkowałemNie wiem czy kiedyś miałeś doczynienia z długim czasem naświetlania, tak min 30s, jeśli nie to spróbuj sobie... a zobaczysz jak w magiczny sposób ludzie, pojazdy znikają, jak za dotknięciem zaczarowanej różdżki
![]()
A po chmurkach widać, że był długo naświetlane.A fotka super.
![]()
Aparat + szkła.
Skontaktuj się z nami