Szukaj
nex siódmy
No, ja nie "kaman"
Grupka osób robiąca głupawe miny?
Proponuję wstawić bardziej czytelny tytuł, to i odbiór zdjęcia się zmieni.
Tutaj jest... podpis
a przepraszam, od kiedy o zdjęciu świadczy jego tytuł? mi brakuje czegoś z czego wynika to co widzę i czegoś, co zaraz ma następić. ale może o to chodzi aby brakowało...
jak na moje to zaczynaja sobie spiewac
Ale wracajac do fotki, widzialbym troszke szerzej
i zdecydowanie popracowalbym nad ostroscia, bo z takim sprzetem
to Ci zaraz pojada)))
P.S
Takie fotki to robia zabytki typu D200 albo D70s)) ( zart )
D70s, kilka słoików i chęci do nauki
Muszę chyba sobie sprawić jakiś monitor, bo na lapku rzeczywiście nie za dużo widać podczas obróbki![]()
nex siódmy
i z lewej daj więcej swiatła...
Pozdrawiam
Sorki.. Coodziło mi o "światło" w aspekcie kompozycyjnym...
Dzięki za uwagi
Jeżeli chodzi o kompozycję to raczej reaguję na zastaną sytuację, zdjęć z ulicy nie ustawiam.
Jeżeli chodzi o przycięcie ... to może i za mocno...chociaż miałem jeszcze pomysł żeby dać tylko od pasa w górę![]()
nex siódmy
MZ I: Stoja na jakims dywaniku, to jest ciekawe... Spiewja, tez ciekawe... nietypowa uroda, ciekawe... Pokazales to?
MZII: Stanales na jakims murku czy jestes taki wysoki? Domyslam sie ze robione znad glowy... Lekko z gory nie jest korzystnie...
Jesli dobrze widze to D200 a nie D700 ale to oczywiscie nie ma znaczenia...
Czas troche za krótki zeby strzelac znad glowy. Albo wieksze ISO albo mniejszy otwór. Pogoda widze nie rozpieszczala ISO spokojnnie mogles podciagnac 320 to nie jest szczyt mozliwosci
Konwersja do BW jest bardzo fajna...
D80: N 50 f/1.8; S 70-200 f/2.8; T 17-50 f/2.8; T 11-16 f/2.8; S 85 f/1.4; SB600; SB 900; ( i trochę studia)
Skontaktuj się z nami