Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: Hiszpania

Domyślnie Hiszpania

Gibraltar, Ronda, Tarifa

1. 2. 3. 4. 5.
    Pozdrawiam
    Allprint
    D90+18-105 VR+MB-D80+SB-900+pierścienie makro+KATA 3N1-20

Domyślnie

Wakacyjnie, ladnie.
    Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com

Domyślnie

Bardzo spodobała mi się trójka. Ładne odcienie błękitów, no i ta prosta kompozycja.
    Artur_Romankiewicz F80+D200+M645Pro+EIZO L778

Domyślnie

3 najlepsze chyba, choć na 2 niezła modelka
    podpis niezgodny z regulaminem forum

Domyślnie

Dla mnie z setu najlepsza trójeczka. Ładnie, prosto, czysto i kadrowo OK . Do pełni szczęścia brakuje, aby statuła była z 2 cm niżej i 2 cm bardziej w prawo.
    Jedynka piękną przestrzenią poraża. Jednak zbyt mocno otworzyłeś szkło chyba, bo jakoś tak płasko wyszło i daleki plan nieostry. Szkoda, że poszukałeś jakiegoś ciekawego sztafażu. Miejscówka z potężnym potencjałem.
    Czwórka też się podoba . Ma w sobie coś. Chyba zdecydowałbym się rozjaśnić cienie. Szkoda, że mało trochę lewej strony jest - ciągnie tam oko. Kadrowałbym troszeczkę z dalszej odległości, bo budowla zbyt natarczywie wchodzi w kadr. Ale mi się ta praca podoba .
    A małpka jaka jest każdy widzi . Ale trzeba otwarcie przyznać, że ładnie zapozowała .

Domyślnie

Zwykłe wakacyjne fotki, nawet ładne. Czemu przy małpie tak ekstremalnie domknięta przysłona? Chciałeś "małpkowej" GO?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MatusP Zobacz posta
    Zwykłe wakacyjne fotki, nawet ładne. Czemu przy małpie tak ekstremalnie domknięta przysłona? Chciałeś "małpkowej" GO?
    Chcialem pokazac to co jest za malpa, jak bym otworzyl to pewnie mialoby to tez urok, ale zdecydowalem inaczej
    Dzieki za ocene.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez PABLOOK Zobacz posta
    Dla mnie z setu najlepsza trójeczka. Ładnie, prosto, czysto i kadrowo OK . Do pełni szczęścia brakuje, aby statuła była z 2 cm niżej i 2 cm bardziej w prawo.
    Jedynka piękną przestrzenią poraża. Jednak zbyt mocno otworzyłeś szkło chyba, bo jakoś tak płasko wyszło i daleki plan nieostry. Szkoda, że poszukałeś jakiegoś ciekawego sztafażu. Miejscówka z potężnym potencjałem.
    Czwórka też się podoba . Ma w sobie coś. Chyba zdecydowałbym się rozjaśnić cienie. Szkoda, że mało trochę lewej strony jest - ciągnie tam oko. Kadrowałbym troszeczkę z dalszej odległości, bo budowla zbyt natarczywie wchodzi w kadr. Ale mi się ta praca podoba .
    A małpka jaka jest każdy widzi . Ale trzeba otwarcie przyznać, że ładnie zapozowała .
    Bardzo dziekuje za konstruktywne uwagi Nastepnym razem bedzie lepiej

Domyślnie

jak dla mnie nr 3

Domyślnie

Fajny zestaw, ale jako najlepszą też wybiorę trójeczkę.
    LED ZEPPELIN

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów