Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: :)

Domyślnie :)

Poprzednia wersje z wygladzona skora zamienilem na taka, ktorej obrobka sprowadzila sie tylko do konwersji cz/b. Komentarze lukaszMM, Szybszy26, stig, jarek76 dotyczyly poprzedniej wersji, ktora rzeczywiscie zrobilem troche niechlujnie.

Domyślnie

bardzo ladne - jedyne co mi troche przeszkadza to jakies dziwne plamy na jej prawej rece.
    d50, 18-55 DX + coolpix 4100 na zapas
    www.mielczarek.com.pl

Domyślnie

Bardzo ładne. Tylko mi nie pasuje obróbka lub makijaż. Chodzi mi o to że skóra twarzy jest inna niż reszty. Pozdrawiam

Domyślnie

lepsze niz te w kolorowej serii...
    D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
    www.SALDAT.pl

Domyślnie

Bardzo sympatyczne

Pozdrawiam Jarosław Stryjewski. blog

Domyślnie

Dzieki za Wasze opinie

Cytat Zamieszczone przez stig Zobacz posta
    lepsze niz te w kolorowej serii...
    Jako ze moja przygoda z fotografia zaczela sie jakies 6 miesiecy temu, cenne sa dla mnie wszystkie Wasze uwagi. To zdjecie, a takze te z poprzedniego watku "aga" byly efektem mojej drugiej wizyty w studio. Pierwszy raz mialem mozliwosc fotografowac modelke ktora ma jakies doswiadczenie w pozowaniu.
    O ile to dla ciebie nie duzy problem, prosze Cie Stig zebys napisal cos wiecej na temat tego zdjecia i moze poprzedniego mojego watku (co jest zle?, co moge poprawic?, na co zwrocic uwage nastepnym razem?) Nie chce zasmiecac forum kolejnymi przecietnymi zdjeciami. Nieraz zachwycalem sie Twoimi zdjeciami, dlatego tez Twoje uwagi, jak i innych bardziej doswiadczonych forumowiczow, beda dla mnie bardzo cenne. Z gory dzieki!

Pozdrawiam Adam

Domyślnie

Fajne, fajne, pani też bardzo ładna, ale razi mnie nieco obcięta lewa strona i włosy i (imho) trochę nienaturalna poza. Przyciemnił bym też troszkę tą fotkę (chyba, że mój lcd źle pokazuje)

adrian.
    I'm not normally a religious man, but if you're up there, save me, Superman!
    http://instagram.com/adrwoz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez adrian Zobacz posta
    Przyciemnił bym też troszkę tą fotkę (chyba, że mój lcd źle pokazuje)

adrian.
    Wedlug mnie jest ok. Moze twoj lcd nie skalibrowany jest. Dzieki za koment. adrian. Pozdrawiam!

Domyślnie

bardzo ladne zdjecie modelka zreszta tez

Domyślnie

Swietny "kontakt" pomiedzy modelka i fotografem
    regulamin

Uprawnienia umieszczania postów