Close

Strona 1 z 5 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 46
    conik
    Gość

Domyślnie mac book pro 13"

- czy to malenstwo z procesorem 2.53GHz i 4GB RAM daje rade z PS i Aperture?
    - jak wyglada kwestia podlaczenia do normalnego monitora...smieszne przejsciowki DVI VGA czy mozna puscic calkowicie cyfrowy sygnal z komputera do monitora?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez conik Zobacz posta
    - czy to malenstwo z procesorem 2.53GHz i 4GB RAM daje rade z PS i Aperture?
    Spokojnie. Określenie w pytaniu "Daje rade" jest dla niego obraźliwe.
    Nie "daje rade" ale pozwala normalnie pracować - normalnie, czyli komfortowo.

Cytat Zamieszczone przez conik Zobacz posta
    - jak wyglada kwestia podlaczenia do normalnego monitora...smieszne przejsciowki DVI VGA czy mozna puscic calkowicie cyfrowy sygnal z komputera do monitora?
    Żadne przejściówki.
    Podłączasz po prostu do portu DVI w MBP i koniec.
    MBP nie ma nawet portu VGA. Więc przejściówki nawet jakbyś chciał, nie grożą.

Domyślnie

a przypadkiem macbookpro 13 nie ma portu Apple Mini DisplayPort ? i potrzebna jest przejsciowka do DVI?

Domyślnie

MBP ma mini display port, można podłączyć przejściówkę, ale trochę ich z ceną <tu obraźliwe słowo związane z defekacją>.

http://www.ispot.com.pl/Apple_przejs...ter_p1142.html
    Niestety już nie fotografuję, gdyż każdy jest lepszy ode mnie, ale miło mi pozostać w sympatycznym gronie

Domyślnie

na allegro mozna znacznie taniej kupic

Domyślnie

Faktycznie, racja.
    Niestety już nie fotografuję, gdyż każdy jest lepszy ode mnie, ale miło mi pozostać w sympatycznym gronie

Domyślnie

racja. zapomniałem, że to chodzi o najnowszą serię MBP.

Nie wiem, jak teraz, bo może są takie przejściówko dołączane do MBP.
    Do poprzedniej wersji MBP w zestawie były przejściówki DVI-VGA.
    No ale wtedy to i piloty były w zestawie...

Domyślnie

Niestety nie ma, Apple forsuje MDP, wszystkie nowe monitory ze znakiem jabłuszka są w niego wyposażone.

conik
    Gość

Domyślnie

no dobra tak szperam i widze ze roznica miedzy MB a MBP przynajmniej na papierze nie jest jakas wielka w cenie owszem
    brak FW mi wisi
    obudowa jeden i drugi unibody
    grafika ta sama?
    jak z wydajnoscia
    gdzie jest haczyk?

Strona 1 z 5 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów