- czy to malenstwo z procesorem 2.53GHz i 4GB RAM daje rade z PS i Aperture?
- jak wyglada kwestia podlaczenia do normalnego monitora...smieszne przejsciowki DVI VGA czy mozna puscic calkowicie cyfrowy sygnal z komputera do monitora?
Szukaj
- czy to malenstwo z procesorem 2.53GHz i 4GB RAM daje rade z PS i Aperture?
- jak wyglada kwestia podlaczenia do normalnego monitora...smieszne przejsciowki DVI VGA czy mozna puscic calkowicie cyfrowy sygnal z komputera do monitora?
Spokojnie. Określenie w pytaniu "Daje rade" jest dla niego obraźliwe.
Nie "daje rade" ale pozwala normalnie pracować - normalnie, czyli komfortowo.
Żadne przejściówki.
Podłączasz po prostu do portu DVI w MBP i koniec.
MBP nie ma nawet portu VGA. Więc przejściówki nawet jakbyś chciał, nie grożą.![]()
a przypadkiem macbookpro 13 nie ma portu Apple Mini DisplayPort ? i potrzebna jest przejsciowka do DVI?
MBP ma mini display port, można podłączyć przejściówkę, ale trochę ich z ceną <tu obraźliwe słowo związane z defekacją>.
http://www.ispot.com.pl/Apple_przejs...ter_p1142.html
Niestety już nie fotografuję, gdyż każdy jest lepszy ode mnie, ale miło mi pozostać w sympatycznym gronie
na allegro mozna znacznie taniej kupic
Faktycznie, racja.
Niestety już nie fotografuję, gdyż każdy jest lepszy ode mnie, ale miło mi pozostać w sympatycznym gronie
racja. zapomniałem, że to chodzi o najnowszą serię MBP.
Nie wiem, jak teraz, bo może są takie przejściówko dołączane do MBP.
Do poprzedniej wersji MBP w zestawie były przejściówki DVI-VGA.
No ale wtedy to i piloty były w zestawie...
Niestety nie ma, Apple forsuje MDP, wszystkie nowe monitory ze znakiem jabłuszka są w niego wyposażone.
no dobra tak szperam i widze ze roznica miedzy MB a MBP przynajmniej na papierze nie jest jakas wielka w cenie owszem
brak FW mi wisi
obudowa jeden i drugi unibody
grafika ta sama?
jak z wydajnoscia
gdzie jest haczyk?
w nazwie![]()
Skontaktuj się z nami