Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: Zima 3D

Domyślnie

Mi sie podoba
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Domyślnie

O tak faktycznie na pełnym ekranie robi wrażenie Że też się Ci tak chciało aż trzy sztuki... podziwiam
    "nie pióro czyni obraz lecz malarz"
    Pozdro Kuba

Domyślnie

Kurczę, fajnie to się prezentuje choć jakichś mega widoków nie dostrzegłem.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

DevalVR plugin is only available for Windows platforms.
    I'm a photographer, I make people immortal. What's Your superpower?

Domyślnie

jak dla mnie to z 3D to ma niewiele (nic?) wspolnego, wiec nie wiem skad ta nazwa (raczej jakies wirtualne panoramy 360 czy cos w tym stylu). Lokacje tez nie porywaja w zaden sposob, ot, poprawnie sklejona panoramka krzaczkow. Na przyszlosc, panoqtvr zrobi Ci z tego jakis normalny plik (flasha, qt, jave) zeby nikt nic nie musial instalowac z osobna..

pozdr.
    Art.
    jakies tam fotki : trzymać ręce na piersiach panienek i patrzeć na chmury typu cumulus w kolorze białym...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ArtX Zobacz posta
    jak dla mnie to z 3D to ma niewiele (nic?) wspolnego(..)
    dlaczego nic?
    Cytat Zamieszczone przez ArtX Zobacz posta
    (..)Na przyszlosc, panoqtvr zrobi Ci z tego jakis normalny plik (flasha, qt, jave) zeby nikt nic nie musial instalowac z osobna..
    pozdr.
    Art.
    Nic nie musisz instalować (devalVR tylko polecam bo to fajna wtyczka do oglądania tego typu panoram). Flasha i Javy też nikt ci nie każe instalować. W prawym dolnym rogu masz taki napis " Select viewer:" i możesz sobie oglądać w czym tylko zapragniesz: w javie, flashu czy qt bez instalowania devalVR.
    Ostatnio edytowane przez wywar ; 23-02-2010 o 19:24

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Szczerze? Nic specjalnego.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wywar Zobacz posta
    dlaczego nic?
    dlatego ze tu nie ma zadnego 3D?
    3D to trzy wymiary, a tu sa dwa (zoom sie nie liczy jako wymiar), wiec jakby nie patrzec to 2D.
    3D by bylo gdybys zaprezentowal cos w stylu stereogramow, obrazow typu crossed eye view czy innych podobnych wynalazkow.
    jakies tam fotki : trzymać ręce na piersiach panienek i patrzeć na chmury typu cumulus w kolorze białym...

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów