Szukaj
Ostatnio edytowane przez wywar ; 22-02-2010 o 11:18
Mi sie podoba![]()
Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.
O tak faktycznie na pełnym ekranie robi wrażenieŻe też się Ci tak chciało aż trzy sztuki... podziwiam
"nie pióro czyni obraz lecz malarz"
Pozdro Kuba
Kurczę, fajnie to się prezentuje choć jakichś mega widoków nie dostrzegłem.
LED ZEPPELIN
DevalVR plugin is only available for Windows platforms.
![]()
I'm a photographer, I make people immortal. What's Your superpower?
jak dla mnie to z 3D to ma niewiele (nic?) wspolnego, wiec nie wiem skad ta nazwa (raczej jakies wirtualne panoramy 360 czy cos w tym stylu). Lokacje tez nie porywaja w zaden sposob, ot, poprawnie sklejona panoramka krzaczkow. Na przyszlosc, panoqtvr zrobi Ci z tego jakis normalny plik (flasha, qt, jave) zeby nikt nic nie musial instalowac z osobna..
pozdr.
Art.
jakies tam fotki : trzymać ręce na piersiach panienek i patrzeć na chmury typu cumulus w kolorze białym...
dlaczego nic?
Nic nie musisz instalować (devalVR tylko polecam bo to fajna wtyczka do oglądania tego typu panoram). Flasha i Javy też nikt ci nie każe instalować. W prawym dolnym rogu masz taki napis " Select viewer:" i możesz sobie oglądać w czym tylko zapragniesz: w javie, flashu czy qt bez instalowania devalVR.
Ostatnio edytowane przez wywar ; 23-02-2010 o 19:24
jakies tam fotki : trzymać ręce na piersiach panienek i patrzeć na chmury typu cumulus w kolorze białym...
Skontaktuj się z nami