Close

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 37

Wątek: zamek w Reszlu

Sławomir Szychowski Awatar Sl@wcio
    Miasto
    Golczewo/Szczecin
    Wpisów
    6

Domyślnie

Dla mnie światło jest super - wrażenie mocne zrobiło na mnie. Oczywiście modelka 1 klasa na pierwszym... i drugim zdjeciu

Domyślnie

Bardzo się podoba
    Szczególnie jedynka

Pozdrawiam Jarosław Stryjewski. blog

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jakubas Zobacz posta
    jedynka bardzo fajna. Koniec uprzejmosci, teraz powiedz, jak to oswietliles mowisz, ze to wycieczka, wiec mniemam, ze nie rozstawiales tam lamp studyjnych (chociaz...).
    To ty nie wiesz, ze Kamash na wycieczki jezdzi z aparatem na ramieniu i lampa studyjna pod pacha? Dla niego to prawie jak sabina
    regulamin

Domyślnie

Funboy to sie zna na ludziach.. faktycznie mam taką osobliwą ceche ze nawet jak jade do sklepu po bułeczki to w bagażniku poza puszką, targam krotki statyw, funsporta i softbox 60x90.. tak just in case nie zapominam tez oczywiscie o rolce 50m czerwonego kabla..

tak na powaznie..
    Jacku, zapewniam Cie ze z rączkami Jacka te zdjęcia wyglądały by jeszcze lepiej
    co do zamku.. to faktycznie nie bardzo go widac, ale jak juz pisalem lubie kadrowac ciasno
    swiatełko... softbox 60x90 nagi pod samym sufitem skierowany centralnie do góry.. mysle ze swoje zrobilo tu profilowane sklepienie ktore ladnie zmiekczylo i rozprowadzilo swiatlo..
    To pierwsza w zyciu sesja Violi.. dziewcze ma 17 lat i najdłuższe nogi jakie w zyciu widzialem
    dziekuje za uwagi..

KAmasH
    www.okamgnienie.pl/blog - czesto aktualizowany..

"Silnemu mocy przysparza samotność" (F.Schiller)

Domyślnie

bardzo fajne 2 mi si bardziej widzi niz 1 ale i 1 ekstra
    d700 d3 14-24 28 35 50 85 135

Domyślnie

Jedyneczka extra, dwójka też dobra, ale już bardziej "zwyczajna".

Domyślnie

kamash jak zwykle bardzo dobrze

1 taka zwykla ale niezwykla, swietnie technicznie i miła modelka i wogole extra

2 swietna ale szumy to nie jest to co ja liubie najbardziej, zwlaszcza w kolorze, ale to tylko moja sprawa zdjecie super, ucz mnie a zostanę twoim padawanem (czy jak to sie tam w star warsach nazywało)
    www.bartoszsklodowski.pl
    D300 + MB-D10 | D70s | T 12-24/4 | S 15-50/2.8 | N 50/1.4 | N 85/1.8 | N 70-200/2.8 VR | S 150/2.8 | SB600

Domyślnie

Piękna kobieta, czy przypadkiem ta Pani nie mieszka w Olsztynie ?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kamash Zobacz posta
    dziewcze ma (...) najdłuższe nogi jakie w zyciu widzialem
    Uprasza się o poparcie tego stwierdzenia jakimiś 'fotodowodami'

Jedynka super, rewelacyjne kolory jak dla mnie, bomba. Jedyne zastrzeżenie mam takie, że lewa noga niekorzystnie wyszła.... Co do dwójki podpisuję się pod zdaniem niektórych - troche za miękko i szum zbędny, ale i tak bardzo przyjemne.

Ogólnie zdjęcia bardzo "Kamashowe", trzymasz styl, trzymasz poziom - co tu dużo mówić

Śliczna modelka, charakterystyczna, ma w sobie przysłowiowe "coś"

PS W życiu bym nie powiedział, że ma 17 lat. Heh, teraz na żywo się bardzo cieżko zorientować w wieku kobiet, a co dopiero na zdjęciu
    D70s | 18-70 | 50 | 70-300 VR | SB-800 | Hoya DMC CPL | Lowepro Off Road
    ..:: http://www.lesniak.ocom.pl/ ::..

Domyślnie

Pierwsza fotka rewelacyjna. Bardzo mi sie podoba. Kolorysytka trafiona w dziesiatke. Zaciemnienie na krawedziach tez bylo dobrym zamierzeniem i odnioslo ciekawy efekt
    Drugie zdjecie szczerze mowiac nie trafia do mnie. Al epiersze jak juz pisalem - rewelka

Pozdro
    Nikon D

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów