Dla mnie światło jest super - wrażenie mocne zrobiło na mnie. Oczywiście modelka 1 klasa na pierwszym... i drugim zdjeciu![]()
Szukaj
Dla mnie światło jest super - wrażenie mocne zrobiło na mnie. Oczywiście modelka 1 klasa na pierwszym... i drugim zdjeciu![]()
Bardzo się podoba
Szczególnie jedynka
Pozdrawiam Jarosław Stryjewski. blog
Funboy to sie zna na ludziach..faktycznie mam taką osobliwą ceche ze nawet jak jade do sklepu po bułeczki to w bagażniku poza puszką, targam krotki statyw, funsporta i softbox 60x90.. tak just in case
nie zapominam tez oczywiscie o rolce 50m czerwonego kabla..
tak na powaznie..
Jacku, zapewniam Cie ze z rączkami Jacka te zdjęcia wyglądały by jeszcze lepiej![]()
co do zamku.. to faktycznie nie bardzo go widac, ale jak juz pisalem lubie kadrowac ciasno
swiatełko... softbox 60x90 nagi pod samym sufitem skierowany centralnie do góry.. mysle ze swoje zrobilo tu profilowane sklepienie ktore ladnie zmiekczylo i rozprowadzilo swiatlo..
To pierwsza w zyciu sesja Violi.. dziewcze ma 17 lat i najdłuższe nogi jakie w zyciu widzialem
dziekuje za uwagi..
KAmasH
bardzo fajne 2 mi si bardziej widzi niz 1 ale i 1 ekstra
d700 d3 14-24 28 35 50 85 135
Jedyneczka extra, dwójka też dobra, ale już bardziej "zwyczajna".
kamash jak zwykle bardzo dobrze
1 taka zwykla ale niezwykla, swietnie technicznie i miła modelka i wogole extra
2 swietna ale szumy to nie jest to co ja liubie najbardziej, zwlaszcza w kolorze, ale to tylko moja sprawazdjecie super, ucz mnie a zostanę twoim padawanem (czy jak to sie tam w star warsach nazywało)
www.bartoszsklodowski.pl
D300 + MB-D10 | D70s | T 12-24/4 | S 15-50/2.8 | N 50/1.4 | N 85/1.8 | N 70-200/2.8 VR | S 150/2.8 | SB600
Piękna kobieta, czy przypadkiem ta Pani nie mieszka w Olsztynie ?
Uprasza się o poparcie tego stwierdzenia jakimiś 'fotodowodami'![]()
Jedynka super, rewelacyjne kolory jak dla mnie, bomba. Jedyne zastrzeżenie mam takie, że lewa noga niekorzystnie wyszła.... Co do dwójki podpisuję się pod zdaniem niektórych - troche za miękko i szum zbędny, ale i tak bardzo przyjemne.
Ogólnie zdjęcia bardzo "Kamashowe", trzymasz styl, trzymasz poziom - co tu dużo mówić
Śliczna modelka, charakterystyczna, ma w sobie przysłowiowe "coś"![]()
PS W życiu bym nie powiedział, że ma 17 lat. Heh, teraz na żywo się bardzo cieżko zorientować w wieku kobiet, a co dopiero na zdjęciu![]()
D70s | 18-70 | 50 | 70-300 VR | SB-800 | Hoya DMC CPL | Lowepro Off Road
..:: http://www.lesniak.ocom.pl/ ::..
Pierwsza fotka rewelacyjna. Bardzo mi sie podoba. Kolorysytka trafiona w dziesiatke. Zaciemnienie na krawedziach tez bylo dobrym zamierzeniem i odnioslo ciekawy efekt
Drugie zdjecie szczerze mowiac nie trafia do mnie. Al epiersze jak juz pisalem - rewelka
Pozdro
Nikon D
Skontaktuj się z nami