Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Wątek: zUo

Oszczędny w słowach
    Miasto
    DG (Sławków)

Talking zUo

Zdjęcie dosyć stare...
    Więc poszedłem (czyt. pojechaliśmy autobusem) z przyjacielem który mnie zaraził fotografią i przyjaciółką do pewnego opuszczonego budynku... Ona miała pozować w ciuchach, które jej wziąłem (z bundeswery, używam ich podczas rozgrywek airsoftowych), lecz okazało się, że kombinezon czołgisty jest "trochę" za duży, więc kumpel pozował mi, a ja mu ;] (oczywiście w tym kombinezonie )
    Oto efekt tej zabawy ze mną w roli fotografa:
    Klik
    Ostatnio edytowane przez Debocik ; 21-02-2010 o 20:48

Domyślnie

troche fallout ;]

Oszczędny w słowach
    Miasto
    DG (Sławków)

Domyślnie

chętnie przeczytam obszerniejsze komentarze na temat tego zdjęcia, nie wstydźcie się, nie obrażę się ; )
    wg. mnie jedna rzecz jest do poprawy, ale nie napiszę jaka, żeby zobaczyć, czy to tylko moje zdanie, czy ktoś o tym napisze :P

Domyślnie

Do kosza albo na NK. Nic nie poprawiaj bo się nie da.
    red light, dark room...

Oszczędny w słowach
    Miasto
    DG (Sławków)

Domyślnie

tak zapytam, czemu tak uważasz?
    Szanuję twoją opinię, ale chciałbym usłyszeć jakieś argumenty...

To zdjęcie zawsze przykuwa na długą chwilę mój wzrok, nie mogę się napatrzeć... Czyż nie o to chodzi?
    A do poprawy moim zdaniem jest ściana po lewej - światło się tam nienaturalnie układa
    A jeżeli chodzi Ci o przepalenia... Moim zdaniem to jest zależne od konkretnego zdjęcia i chociaż technicznie nie powinno być przepaleń, to MOIM ZDANIEM tutaj jest to jak najbardziej na miejscu...

Zapraszam do dyskusji...

Domyślnie

[QUOTE=Debocik;1767444]technicznie nie powinno być przepaleń, to MOIM ZDANIEM tutaj jest to jak najbardziej na miejscu..[QUOTE]

No jak tam wybuchła bomba to fota jak najbardziej udana Nie ma co tu więcej pisać, brak argumentów.
    red light, dark room...

Domyślnie

Mnie przeszkadza krzywy kadr, a poza tym zdjęcie ok, co prawda kompletnie nie portretowe, ale czemu nie. Klatka filmowa, może nie powala jakością wykonania (pod światło), ale jak dla mnie zdjęcie w porządku.

Domyślnie

Model bardzo urodziwy ! Jestem na NIE
    D700/ S5Pro / N 80-200 f2.8 / N 85 f1.8 / S 8 f3.5 / T28-75 f2.8 / SB 900 / iMac27" / iMac 20" / iPad3

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów