Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Rankiem..

Domyślnie Rankiem..

...tak właśnie było.

Domyślnie

Taki przechyl??

Domyślnie

Nie jestem zbyt wymagajacy co do zdjec ale na tym nie ma nic ciekawego na czym mozna by bylo oko podwiesic
    D700,D200, F100, F, F2, F3, EL, FE2, Nikkormat FT2, Nicca Tower, Canon A1, F1, FTb, Olympus E1, OM1, OM10, Kodak 35, Pentax SP2, ME, Ricoh KR, 500G, Fuji i ZenitE

Domyślnie

ot taki nudny kadr pół na pół... spodziewałem się czegoś więcej, ot choćby jednego mocnego punktu co by na nim oko powiesić. Nie powala to zdjęcie. Polecam dalsze próby

Rozmowny Awatar d80
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Podoba mi się taka nuda ale leci na lewo i zdecydowanie za wąsko.Ładne niebo.

Domyślnie

Ok, dzieki za cenne slowa krytyki. Fotografowalem z plynacego promu, i nie wszystko zalezalo odemnie. Poprostu spodobalo mi sie swiatlo i to ono jest dla mnie tu "glownym bohaterem". Jedyne co zmienilem to wycielem czesc prawej strony ze wzgledu na samolot ktory nie pasowal.Zadko edytuje swoje zdjecia. Lubie uwieczniac realistycznie.
    Pozdrawiam.

Domyślnie

było by o wiele ciekawiej gdybś poczekał na jakiś dodatkowy element w kadrze,coś co by zatrzymało wzrok,w obecnej formie nie podoba mi sie.

Domyślnie

nie wiem jak Ty spostrzegasz swoje zdjecia ale widze swiatlo w naturalnych kolorach

po korekcji tylko balansu bieli mz wyglada bardziej realnie

http://www.iv.pl/images/52791683056909120055.jpg

Uprawnienia umieszczania postów