Nie wiedziałem, czy nie wrzucić do okolicznościowej, ale jednak zdecydowałem się na portret. Uprzedzając pytanie o tytuł: mam problem z jego wymyślaniem, dlatego zazwyczaj jako tytuł podaję datę zrobienia zdjęcia.
Szukaj
Nie wiedziałem, czy nie wrzucić do okolicznościowej, ale jednak zdecydowałem się na portret. Uprzedzając pytanie o tytuł: mam problem z jego wymyślaniem, dlatego zazwyczaj jako tytuł podaję datę zrobienia zdjęcia.
Jako zdjęcie pamiątkowe - jak najbardziej - ekspozycja, ok, ostrość ok, okoliczności rozpoznawalne... Czego chcieć więcej? Do albumu jak najbardziej. Jako portret samodzielny, mniej, ale i tak wolę takie zdjęcie portretowe, niż niektóre ładne, ale bardzo sztuczne. Ale nie sądzę, by mój pogląd był tu bardzo popierany przez innych. Zatem przygotowałbym się na dozę krytyki.
Niestety wysokie ISO najczesciej ma zgubny wplyw na DR, szum dodatkowo niweluje granice planow, i w rezultacie zdjecie jest plaskie niczym Keira KnightleyA powaznie - do albumu jak najbardziej, sam mam sporo takich zdjec. Ale jakosciowo bardziej pasuje do reporterki, niz portretu.
forum.niekojarze.pl
Skontaktuj się z nami