Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Mówisz o sobie "niedoświadczony adept", to co mają powiedzieć "miliony"..., którzy pokazują swoje prace? Dla mnie jesteś ukierunkowanym i wiesz co chcesz pokazać. Zamiast podnosić na duchu takie słowa Ja chcę się motywować, a nie zniechęcać, bo moim pracom jeszcze brakuje i ja uważam siebie za niedoświadczonego . Jak widzę, że wrzuciłeś nową fotkę, wiem, że czymś zaskoczysz, nie podajesz jak np. ja jak dużo, często niedopracowanych zdjęć. Wielki szacunek dla Twoic prac mam i tak ma być, dajesz wielu natchnienie i inspirację do dalszych poszukiwań, ja Ci za to dziękuję.
    Z9 + D500 + D300s + S 10-20 + N 17-55 2.8 + N 50/1.8 + N 70-200 VR II + N 400 2.8 TC S

Domyślnie

No dobrze. Napisze to. Wzruszyly mnie Wasze slowa. To ja dziekuje.
    Natomiast jesli chodzi o fotografie, to ta czarna plama jest wlasnie ta wizja i sensem... Roznimy sie na tyle, ze nie kazdemu moze sie to podobac. I dlatego tym bardziej jest to praca.
    Dlaczego czarna plama? Dlatego, ze patrzac z duzej odleglosci pod slonce to wlasnie tak wyglada. Jednak robiac zblizenie widac kazdy szczegol w najciemniejszych cieniach. Niestety calej kolorystyki jeziora juz nie. Dlatego postanowilem te dwie rzeczy polaczyc. Wydobyc w tym duzym zblizeniu kolorystyke i pokazac motyw widziany z duzej odleglosci. A dodatkowo jestem zadowolony z tej pracy
    Dziekuje jeszcze raz

Domyślnie

Obróbka i kadr na 5+

Domyślnie

Ciekawa, nastrojowa fotografia. Szacunek za poszukiwania, wrażliwość i nie powielanie schematów

Pozdrawiam.
    Surfingujące buty.

Domyślnie

Moim zdaniem powinien powstać wątek: moje pierwsze 'poważne' zdjęcie w życiu
    A co do zdjęcia... zbyt centralnie
    Naucz się czytać

Domyślnie

Moze ta praca to odzwierciedlenie Ciebie - samotnik w mrocznym klimacie?

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów