...winien jestem jednak wyjasnienie.
Dlaczego zatytulowalem wlasnie tak ten watek.Zauwazylem na forum co zreszta nie bylo trudne, ze pewna czesc kolegow forumowiczow zwraca baczna uwage na to co autor sadzi o swoim zdjeciu, a nie na to co samo zdjecie przedstawia.
Piszac osobiscie o swoim zdjeciu pstryk, fotka...itp, itd nie mam na mysli tego co przedstawiam a to co czuje nie majac wielkiego doswiadczenia w postrzeganiu fotografii. Nie jestem tu odosobniony. Uwazam jednak, ze nie doroslem do oceniania swoich pstrykow i wywyzszania ich na miare prac. Prac jakie czesto tu widuje. Przedstawiam tylko swoje wizje, ktorych jako fotograficzny i niedoswiadczony adept nie jestem pewien.
Dlatego w porzadku. Rozumiejac co niektorzy czuja postanowilem nieco przedwczesnie pokazac Wam kochani moja pierwsza prace. Pierwsza odwazna fotografie, o ktorej moge wypowiedziec sie, ze jest praca i wizja moich fotograficznych mysli.
Dlatego nawiazujac do mojego poprzedniego watku "W ciemnosci poranka", prosze o ocene moich powaznych nieco przedwczesnych wizji fotograficznych. Celowo wybralem jegomoscia kormorana siedzacego spokojnie na skale w w/w watku.
1.
Szukaj

Odpowiedz z cytatem

Skontaktuj się z nami