Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 17

Domyślnie London Bridge klaszycznie.

Witam

Dwie fotki z ostatniego wyjazdu do Londynu przed powrotem na ojczystą ziemie. Kadry to nic specjalnego, pewnie już nie raz podobne były widziane, za to technika dla mnie nowa, długie czasy naświetlania. Winieta musi być ponieważ po zastosowaniu 3 filtrów inaczej się nie dało.

Domyślnie

mi się bardzo podoba...ześ miał farta, ze nic nie jechało

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez TMB Zobacz posta
    mi się bardzo podoba...ześ miał farta, ze nic nie jechało
    Oj jechało, jechało i końca widać nie było... a ile ich tam chodziło

woda
    Gość

Domyślnie

Gdybys 2 wyprostowal byloby super. Ale i tak wyszlo bardzo dobrze.
    Moze jeszcze gdybys sprobowal wysteplowac "widmo" samochodu w centrum kadru.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez woda Zobacz posta
    Gdybys 2 wyprostowal byloby super. Ale i tak wyszlo bardzo dobrze.
    Bardzo celna uwaga.
    Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez malasana Zobacz posta
    Bardzo celna uwaga.
    W sumie to rozważałem taką opcję... ale jakoś tak mi się też widzi więc postanowiłem tak zostawić

Dzięki za uwagi i komentarze.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez martinez Zobacz posta
    W sumie to rozważałem taką opcję... ale jakoś tak mi się też widzi więc postanowiłem tak zostawić
    Nie jestem fanatykiem prostowania. Ale w tym przypadku ma sie wrazenie, ze most nie trzyma pionu, co psuje odbior tego bardzo dobrego zdjecia. Warto sprobowac, zawsze mozna miec dwie wersje
    Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez malasana Zobacz posta
    Nie jestem fanatykiem prostowania. Ale w tym przypadku ma sie wrazenie, ze most nie trzyma pionu, co psuje odbior tego bardzo dobrego zdjecia. Warto sprobowac, zawsze mozna miec dwie wersje
    Mam obie wersje na hdd... tą drugą zachowam dla siebie

Domyślnie

Fajna obróbka, ogolny efekt baaardzo dobry, lubię oglądać znajome miejsca czyimś okiem.
    Co do ewentualnych zarzutów - tak jak koledzy wyżej - wyprostowałbym "2", ta waląca się wieża wygląda bardziej jak "bo fotograf trochę wypił" niż "bo fotograf tak zamierzył"
    I w "1" tej gałęzi trochę więcej bym dał, bo teraz też może się wydawać jakby znalazła się tam przez przypadek.

ps. to Tower Bridge. London Bridge to ten nijaki, betonowy i brzydki, między City i Southwark, bardziej w kierunku london eye...
    Usunięto komercyjny wpis w podpisie!

Domyślnie

Skoro miałeś taki pusty most, to trzeba było jeszcze zrobić zdjęcie ze środka jezdni .

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów