Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 27 z 27

Domyślnie

mjr, bo odnosze wrażenie, że poniekąd też do mnie odnoszą się Twoje słowa. Człowiek jako fotograf, inżynier czy chociażby doktor popełnia błędy. Sęk tkwi w tym żeby nie klepać go po ramieniu i chwalić za błędy, gdyż (tak wracając do lekarzy) chyba byś nie chciał żeby ktoś kto zostawi szczypce w Twoim brzuchu dostał pochwałę Mi chodziło o to, że po pierwsze primo - to nie jest krajobraz, a dwa że motyw nie za ciekawy. Co do drugiego to o gustach się nie dyskutuje i ja bynajmniej nie zamierzam. Co do pierwszego, chyba sam przyznasz że niewiele to ma wspólnego z krajobrazem. Moim skromnym, nie ma co się obrażać, a wręcz przeciwnie, z każdej uwagi wyciągnąć choć trochę wniosków. Ja to się może nie znam, ale kategorie umiem sklasyfikować i już zawsze coś podpowiem (że to nie krajobraz)

PS. i dalej uważam że sam kolorek zdjęcia nie robi

Domyślnie

Ja naprawdę nie pisałem do nikogo konkretnie moich uwag, alfapasje.

Janusz, dzięki za odpowiedź.
    Już mi lepiej .... wiara uskrzydla POWAŻNIE.
    Pozdrawiam Krzysztof M.
    Mam co mam i jest mi z tym dobrze ....

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mjr Zobacz posta
    Ja naprawdę nie pisałem do nikogo konkretnie moich uwag, alfapasje.

Janusz, dzięki za odpowiedź.
    Już mi lepiej .... wiara uskrzydla POWAŻNIE.
    i niepotrzebnie wziąłeś sobie aż tak do serca normalną uwagę o zdjęciu

Domyślnie

[QUOTE=mjr;1766012]Nie szukam, ale ostatnio chyba zauważam przykrą stronę fotografii.
    Człowiek wystawia zdjęcia dla zabawy, a ludzie podchodzą do tego jak by to była sprawa życia lub śmierci.

No właśnie Na pierwszy rzut oka, przyszedł mi dl głowy film "Oszukać przeznaczenie" a tam fragment jak leca bale na samochód i później cała reszta masakry.... Reasumujac, troche strach bo chyba balą oberwę zaraz casno, ale co tam...Wzbudza emocje
    D5000,18-55VR, 18-200 II VR

Domyślnie

Jesli chcesz sie uczyc to odbieraj komentarze tak, jakby byla to sprawa zycia i smierci. Jesli nie, to niczego sie nie nauczysz.
    Sam rowniez zwracaj uwage na duperele. To tez uczy i to w dodatku obie strony. Ja ucze sie niestety komentowac w rozny sposob, roznych uzytkownikow. Niektorzy mysla, ze juz wszystko wiedza i nie przyjmuja negatywow do wiadomosci. I ok. Skoro chca stac w miejscu i sie nie rozwijac to w porzadku. W moich watkach czesto prosze bardziej o negatywne uwagi szczegolnie. Sam wybierz czy chcesz sztucznie istniec na wysokim poziome tego forum, czy sie uczyc. Zaloze sie, ze jesli umowilbym sie z uzytkownikami forum i Tobie zaczal slodzic, to powiesisz te wlasnie fotke na scianie. A ta fotka nie przedstawia nic oprocz zamyslu. Co jest pozytywem. Ma jeszcze dosc dobre zaplecze obrobkowe.
    Cos co forumowicze nazwia gniotem w moim wykonaniu, traktuje jak nagrode.
    Sam wybieraj.

Domyślnie

Dzięki GUINNESSts za miłe słowo.
    Zawsze ciesze się na jakikolwiek komentarz !!
    Pozdrawiam
    Pozdrawiam Krzysztof M.
    Mam co mam i jest mi z tym dobrze ....

Domyślnie

Ale macie problemy. A z tym niebieskim to już w ogóle jazda.
    Ja czasami tak mam, że na śniegu widzę cień w odcieniu niebieskim.
    Qrde, może to czas do doktora? Albo już za późno?
    Pozdrawiam Marcin
    Galeria

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów