Close

Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: Emotion

Domyślnie Emotion

Monika Szajbe tak pieknie plakala,
    ...a Magda Andler tak umalowala

Pozdrawiam
    J.

Domyślnie

Mnie się podoba
    Szkoda tylko że te sztuczne rzęsy sie odkleiły
    Szczególnie widać to na prawym oku

Pozdrawiam Jarosław Stryjewski. blog

Domyślnie

W ogole cos dziwnie te rzesy wygladaja -- jak daszki od "bejsbolowek". Powinny sie chyba nieco bardziej w gore unosic. Aaaa... i te aplikacje na czole -- wolalbym, zeby byly namalowane jakimis lakierami i brokatem, niz po prostu przyklejone (widac fragmenty materialu pod nimi).
    Ale ogolnie zdjecie bardzo mi sie podoba. Slodkie kolorki, dobre oswietlenie, odpowiednia GO.
    D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
    www.SALDAT.pl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jarek76 Zobacz posta
    Mnie się podoba
    Szkoda tylko że te sztuczne rzęsy sie odkleiły
    Szczególnie widać to na prawym oku
    Cytat Zamieszczone przez stig Zobacz posta
    W ogole cos dziwnie te rzesy wygladaja -- jak daszki od "bejsbolowek". Powinny sie chyba nieco bardziej w gore unosic. Aaaa... i te aplikacje na czole -- wolalbym, zeby byly namalowane jakimis lakierami i brokatem, niz po prostu przyklejone (widac fragmenty materialu pod nimi).
    Ale ogolnie zdjecie bardzo mi sie podoba. Slodkie kolorki, dobre oswietlenie, odpowiednia GO.
    No panowie co za sokole oczy ... wszystkeigo się dopatrzycie, nic wam nie umknie pomijając te niedociągnięcia o których pisał jarek76 i stig zdjęcie jest ciekawe ... podoba mi się

Domyślnie

podoba mi sie.. chcialbym kiedys pojsc w tą strone, charakteryzacji i ukazywania emocji.. co do argumentu odnosnie "lez co nie plyną symetrycznie" to musze sie nie zgodzic.. nie raz widzialem jak oczy pełne łeż wylewały się właśnie centralnie tak jak na zdjeciu..
    światełko nie takie płaskie..

pozdrawiam
    czekam na Ewe

KamasH
    www.okamgnienie.pl/blog - czesto aktualizowany..

"Silnemu mocy przysparza samotność" (F.Schiller)

Uprawnienia umieszczania postów