Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 23 z 23

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    Kim niby tutaj jestem?
    Udalo mi sie opanowac jakis warsztat, tak twierdza inni forumowicze ja jednak mam sporo samokrytyki i widze w tej pracy mankamenty........nie jest doskonale ale mnie sie podoba........chodzilo mi o pokazanie pieknego zachodu i cieni.......niestety slonce zaszlo wiec walczylem jak sie dalo zeby ladnie pokazac to co zastalem.
    Spacerniak to nie jest..........gdyby tam bylo pojedyncze drzewo to bys sie zachwycal prawda.......otoz o takie drzewo u mnie ciezko! Ale duzo latwiej mi o takie kadry jak tutaj widzisz.......gdyby zamiast masztu byla brzoza to by bylo fajnie co! I nie bylo by spacerowe..........
    jak znajdziesz chociażby jeden mój pozytywny komentarz pod zdjęciem gdzie jest "pojedyncze drzewo" to wtedy przeproszę cię publicznie oraz przyznam, że komentarze nie wzięły się z powodu autora.

Poza tym nie liczy się jakie były warunki i co z tego uratowałeś, tylko efekt końcowy który MI OSOBIŚCIE się nie podoba. Musisz to jakoś przeżyć

Znowu pisząc tego posta nie byłem oburzony.

Domyślnie

Ma prawo sie tobie nie podobac
    Mnie podchodzi.........
    A jezeli chcesz zobaczyc spacerowe pstryki i naprawde sie wyluzowac zakonczyc te dyskusje smiechem to zapraszam na komplet spacerniakow zkrzyzowanych ze pstrykami.........włala!

Domyślnie

Gdyby kolega skrytykował zdjęcie nawet ostrzejszymi słowami jego prawo, ale napisał, że komentarze pod zdjęciem to wynik tylko tego kto jest autorem, a to już nie krytyka zdjęcia. Ja Grzegorza nie znam i nie mam powodów pisać pod jego zdjęciami fajne itp, itd, tylko dlatego, że to on wykonał zdjęcie i je tu pokazał.

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów