Szukaj
Kurde, naprawdę bardzo fajnie pokazane.
A masz więcej ?
To pokaż.
![]()
Pozdrawiam Krzysztof M.
Mam co mam i jest mi z tym dobrze ....
Dzięki, nie spodziewałem się dobrego przyjęcia, sam nie byłem za bardzo zadowolony. Mam jeszcze kilka fotek i coś wrzucę później. Co do samej imprezy, wydawało mi się, że jak przyjadę godzinę przed czasem to wystarczy, a tu zonk, nieprzebrane tłumy, nie było gdzie palca wcisnąć, a ja tylko z moją 85, nie pożyczyłem od kumpla 70-200 czego później żałowałem. Niestety nie mam za bardzo nic z samej rekonstrukcji, bo nie chciałem mieć żadnych głów na pierwszym planie i skoro nie miałem dobrego miejsca do robienia zdjęć to skupiłem się na oglądaniu, a było co. Te kilka strzałów jest z przed bitwy i po, za rok postaram się wybrać i zrobić reportażyk z samej bitwy. Później wrzucę coś jeszcze.
Nie widać opowieści na tych fotach, wszystkie takie raczej portretowe, podobają mi się, ale na rekonstrukcjach zawsze jest więcej akcji, tutaj tego elementu zabrakło
Lukas Z dzięki za komentarz ale napisałem wcześniej, że to nie są strzały z samej rekonstrukcji, bo miałem beznadziejne miejsce, to zdjęcia sprzed samej bitwy i później z małego pokazu, sam się wkurzam ze wyszło bardziej portretowo niż reportersko.
przyjemne... wrzuć więcej!
Świetne.
A te z głowami b.dobrze obrazują przestrzeń jaka was dzieliła !!
Pozdrawiam Krzysztof M.
Mam co mam i jest mi z tym dobrze ....
Ja przyjechałem duzo,duzo wcześniej i miałem swietna miejscówke ,ale tego niewykorzystałem.
Widac z 85,nawet niezle dałeś sobie rade.
Skontaktuj się z nami