Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Domyślnie bitwa pod kockiem

W październiku 2009 byłem w Kocku na rekonstrukcji bitwy, niestety zajechałem godzinę przed czasem, okazało się, że za późno, jako tele służyła mi 85/1.8 nic dłuższego nie miałem, oto kilka fotek, czekam na opinie.

Domyślnie

Kurde, naprawdę bardzo fajnie pokazane.
    A masz więcej ?
    To pokaż.
    Pozdrawiam Krzysztof M.
    Mam co mam i jest mi z tym dobrze ....

Domyślnie

j.w. naprawdę ciekawie pokazane

Domyślnie

Dzięki, nie spodziewałem się dobrego przyjęcia, sam nie byłem za bardzo zadowolony. Mam jeszcze kilka fotek i coś wrzucę później. Co do samej imprezy, wydawało mi się, że jak przyjadę godzinę przed czasem to wystarczy, a tu zonk, nieprzebrane tłumy, nie było gdzie palca wcisnąć, a ja tylko z moją 85, nie pożyczyłem od kumpla 70-200 czego później żałowałem. Niestety nie mam za bardzo nic z samej rekonstrukcji, bo nie chciałem mieć żadnych głów na pierwszym planie i skoro nie miałem dobrego miejsca do robienia zdjęć to skupiłem się na oglądaniu, a było co. Te kilka strzałów jest z przed bitwy i po, za rok postaram się wybrać i zrobić reportażyk z samej bitwy. Później wrzucę coś jeszcze.

Domyślnie

Nie widać opowieści na tych fotach, wszystkie takie raczej portretowe, podobają mi się, ale na rekonstrukcjach zawsze jest więcej akcji, tutaj tego elementu zabrakło

Domyślnie

Lukas Z dzięki za komentarz ale napisałem wcześniej, że to nie są strzały z samej rekonstrukcji, bo miałem beznadziejne miejsce, to zdjęcia sprzed samej bitwy i później z małego pokazu, sam się wkurzam ze wyszło bardziej portretowo niż reportersko.

Oszczędny w słowach Awatar brodnica
    Miasto
    Brodnica, Bydgoszcz, Kharkov

Domyślnie

przyjemne... wrzuć więcej!

Domyślnie

Jak mówiłem miałem beznadziejne miejsce, na pierwszym planie czyjeś głowy:
    5.
    6.
    7.
    poza tym miałem konkurencję:
    8.

Domyślnie

Świetne.
    A te z głowami b.dobrze obrazują przestrzeń jaka was dzieliła !!
    Pozdrawiam Krzysztof M.
    Mam co mam i jest mi z tym dobrze ....

Domyślnie

Ja przyjechałem duzo,duzo wcześniej i miałem swietna miejscówke ,ale tego niewykorzystałem.

Widac z 85,nawet niezle dałeś sobie rade.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów