Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Wątek: Ewa BW

Domyślnie Ewa BW

Uczę się konwersji - sugestie mile widziane. W razie potrzeby służę RAWem

Domyślnie

Z wielkością to trochę przesadziłeś
    How do I do that? I f***ing try. - Gary Vaynerchuk
    !BLOG

Domyślnie

a bo ja tak chciałem byście wszystko dobrze zobaczyli i wytknęli. Interesuje mnie też czy widzicie detale na sofie - przeszycia, światłocien czy tez może jedną wielką czarną plamę [tzw test monitora robię-a w zasadzie jego kontrastu i jasności]
    Ostatnio edytowane przez stock ; 18-02-2010 o 23:47

Domyślnie

Ja poniżej prawej ręki modelki (przedramienia, dłoni) widzę tylko czarną plamę.
    Pozdrawiam.
    Darek Bagiński.
    Blog

Domyślnie

no ok - od prawej ręki modelki do nogi jest czarno. Ale już powyżej prawej ręki nie powinno być czarno

Domyślnie

Wyszło to fatalnie - kobieta-fotel. W cieniu widać co ma być widoczne, ale i tak jest to wszystko płaskie i zlewa się w jedną zdeformowaną formę.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Czornyj Zobacz posta
    w jedną zdeformowaną formę.
    jakaś lekka sprzeczność

Ja tam nie wiem jakich konstruktywnych rad oczekujesz, ale ja osobiście to wolę przy czarnobieli dodać jednak trochę szumu... tutaj tak odrobinę... bardziej to chyba pasuje... tak wiesz... oldschool'owo
    peace & love

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Czornyj Zobacz posta
    Wyszło to fatalnie - kobieta-fotel. W cieniu widać co ma być widoczne, ale i tak jest to wszystko płaskie i zlewa się w jedną zdeformowaną formę.
    oki - ta fota nie była robiona z myśla o BW. Koncept na BW się zrodził dziś. Kanapa jest brązowa, kiecka czarna. Pytanie było czy w cieniach widzicie to mniej więcej tak jak ja to widzę czy też nie. To że w chwili obecnej sukienka się zlewa z kanapa to ja też widze, ale poradzić na to już raczej nie mogę.

do wgladu kolorystycznego daję oryginał - zmniejszony i podostrzony

Ostatnio edytowane przez stock ; 19-02-2010 o 00:00

Domyślnie

Według mnie jesteś blisko tego o co chodzi, ale sporo zdjęć niestety trzeba i tak po swojemu na nowo konwertować. Tutaj myślę, że minimalnie pomarańcze/beże bym rozjaśnił jeszcze, tak by skórę rozjaśnić. Ale możliwe, że ogólne zwiększenie ekspozycji lub tylko świateł załatwiłoby sprawę. A najbardziej i tak podoba się wersja kolor, bo tu pięknie się prezentuje. Duże zdjęcie ma sens tylko w dziale obróbkowym, a nie tu, przewijając, traci się konspekt i nie można ocenić pracy jako całość.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów