Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 23

Wątek: Kama;)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez !AGresT Zobacz posta
    Przeczytałem kilka razy pierwszy post i nie widzę w nim nic dziwnego - amatorka chcąca nauczyć się czegoś o fotografii prosi o spotkanie.
    Może czegoś nie rozumiem...
    Może nikt tak naprawdę nie ma na temat fotografii nic ciekawego do powiedzenia?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Czornyj Zobacz posta
    Może nikt tak naprawdę nie ma na temat fotografii nic ciekawego do powiedzenia?

ehhh czornyj... jak Forest Gump... - on kazda historie podsumowywal "to wszystko co moge na ten temat powiedziec..."

Domyślnie

Dawno temu, w odległej galaktyce byłem autorem roczników Foto i Video Kamery Świata. Po każdym wydaniu redakcję zasypywał deszcz telefonów, tudzież kartek pocztowych/listów z prośbami o spotkanie i możliwość porozmawiania o fotografii. Całkiem miło je wspominam. Wiele osób (ja na przykład) dużo szybciej uczy się podczas aktywnej rozmowy niż z podręczników.
    Na szczęście są teraz grupy regionalne.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez !AGresT Zobacz posta
    Miałem napisać to, co Michał - Kama, są grupy regionalne organizujące spotkania i plenery.
    Nie wiem czemu tak ostro zareagowaliście.
    Przeczytałem kilka razy pierwszy post i nie widzę w nim nic dziwnego - amatorka chcąca nauczyć się czegoś o fotografii prosi o spotkanie.
    Może czegoś nie rozumiem...
    Dziękuje AGresT Widać co niektórym wszystko kojarzy się z jednym!!! przykre!!!!;/

Domyślnie

Jak z jednym?? Właśnie z dwojga!
    Na zdrowie!!! Dawaj mi tu na FEJS
    Gram w Totolotka i nie zawaham się wygrać!!!

Domyślnie

Tak z jednym!! Ale co sie dziwić..trudne do ogarnięcia jest to, ze ktoś chce pogadać tak po prostu o fotografii?? Gdyby to napisał chłopak byloby oki ale jak juz dziewczyna to co niektórzy doszykują sie drugiego dna...tak jak powiedziałam przykre;/

Domyślnie

Daj spokój toż to tylko żarty Gdybym był bliżej mógłbym śmiało z Tobą wypaść na jakąś kawę i plapla o fotografi.
    Na zdrowie!!! Dawaj mi tu na FEJS
    Gram w Totolotka i nie zawaham się wygrać!!!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kamaa87 Zobacz posta
    Tak z jednym!! Ale co sie dziwić..trudne do ogarnięcia jest to, ze ktoś chce pogadać tak po prostu o fotografii?? Gdyby to napisał chłopak byloby oki ale jak juz dziewczyna to co niektórzy doszykują sie drugiego dna...tak jak powiedziałam przykre;/
    kamaa87 trochę dystansu. Pedofilów na tym forum naprawdę ze świecą szukać, a żarty są jak najbardziej wskazane. Jak się wdrożysz w specyfikę forum - zrozumiesz. Fotograf to artysta, a nie chłopak z ulicy, który za każdym razem stara się "ogarnąć" temat
    Ostatnio edytowane przez ekonet ; 19-02-2010 o 11:17 Powód: pis. ("pedofili", "na prawdę")
    Zwyczajny jak kiełbasa.

Domyślnie

Spoko Z dystansem u mnie ok

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez stachu321 Zobacz posta
    Fotograf to artysta a nie chłopak z ulicy, który za każdym razem stara się "ogarnąć" temat
    swiete slowa .. a tych artystow nam przybywa wraz z wypuszczeniem kazdego kolejnego modelu dxx. wysyp szczegolnie duzy w okolicach swiat i komuni.
    Odpowiadam jedynie za to co napisalem - nie za to co zrozumiales

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów