Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Wątek: Na rogu.

woda
    Gość

Domyślnie Na rogu.

W szufladzie znalazlem.. Nie jestem pewien obrobki.

*

Pzdr.

Domyślnie

Hehe jak milo zobaczyc madryt na zdjeciach kogos innego Ciezko to miejsce uchwycic. Przymierzalem sie kilka razy, ale nadal nie mam porzadnego kadru. Co do obrobki, jednak poszedlbym bardziej w kierunku naturalnych kolorow.
    Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com

Domyślnie

Majstersztyk
    Zdjęcie tworzy człowiek, nie aparat
    Magiera Blog

woda
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez malasana Zobacz posta
    ..Ciezko to miejsce uchwycic. Przymierzalem sie kilka razy, ale nadal nie mam porzadnego kadru...
    To prawda. Ciasno tam wszedzie i bez szerszego szkla ciezko. Z kadru ja tez nie jestem do konca zadowolony.

Cytat Zamieszczone przez malasana Zobacz posta
    ... Co do obrobki, jednak poszedlbym bardziej w kierunku naturalnych kolorow.
    Nie szalalem jakos bardzo z nimi. Probowalem je tylko troche podkrecic bo nef mi wyszedl blady. Malo swiatla bylo.

Domyślnie

To "A" w kadrze powinieś dociągnąć do końca, a poza tym bardzo ładny i ciekawy kadr, ale jak dla mnie kolorki za bardzo pojechane.

woda
    Gość

Domyślnie

Bezwzglednie macie racje. Im dluzej paterze na to zdjecir tym wiekszy mam bol zebow. Dzis juz nie czas ale jutro popstaram sie sprobowac raz jeszcze z tym zdjeciem powalczyc. Moze wyjdzie ciekawiej.

W kazdym badz razie, piekne dzieki za jakiekolwiek sugestie.

Domyślnie

Az mnie natchnales do udania sie w weekend w to miejsce celem wykonania zdjecia
    Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com

Domyślnie

Kolorystycznie nie do końca mi to odpowiada czyli mam tak zwane mieszane uczucia, kadrowo jest całkiem nieźle - przydało by się nieco szerzej, szczególnie u góry bo obecne cięcie jest dyskusyjne. Zrobić idealnie taki róg to trudna sztuka więc generalnie jest dobrze

woda
    Gość

Domyślnie

Oryginal w nefie jest szerszy. Wiecej jest prawej strony. Ale troche juz ciemno tam. To byl koniec marca po godz. 18 wiec swiatlo sie juz konczylo. Z cieciem u gory dalem tylko. Wiem. Ale musialem ciac bo calego napisu ("Villa Rosa") bym juz nie zmiescil.

Maciek, no to czekam na Twoje zdjecie z tego miejsca . Z ciekawoscia je obejrze.

woda
    Gość

Domyślnie

To moze taka wersja mniej bedzie zgrzytac.

*

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów