Szukaj
bez komentarzy czyli ze tragedi nie ma![]()
nikon d610 + mir 35 f 2 + sonnar 180 f 2,8 nikor 50 mm f 1,8 sb 600 nikor 35-105 f3,5-4,5
Jest trochę
Tragicznie przeostrzyłeś oczy na 1, poza tym nie jest źle.
a n a l o g o w i o r t o d o k s i . p l
1. podobaja mi sie wlosy - reszta przesadzona - zbyt mocno wyciagniete oczy, jakos dziwnie rozklada sie nieostrosc na twarzy
2. podobnie jak przy 1. twarz mocno przesadzona - jakbys domalowal oczy i zeby
1 nieostrość rozkłada się normalnie a oczy to przez wyostrzenie po zmniejszeniu przesadziłem na obu zdjęciach poniosło mnie
co do zębów na 2 to była na nich szminka i poległem w obróbce jak ktoś ma ciekawego tutka metodę do wybielania gałek OCZNYCH I ZĘBÓW TO BARDZO POPROSZĘ BO MNIE TO NIE WYCHODZI
nikon d610 + mir 35 f 2 + sonnar 180 f 2,8 nikor 50 mm f 1,8 sb 600 nikor 35-105 f3,5-4,5
Jedynka fajna, tylko właśnie te przeostrzone oczy psują i poświata ponad ramionami modelki. Trochę niedokładnie stęplowałeś czoło co widać na granicy włosów, szczególnie na środku czoła. Masz tam coś w rodzaju rudej bluro-włoso-kulki. Zalecenia: usiąść i jeszcze raz od nowa zabrać się za obróbkę bo szkoda zdjęcia. Dwójka mi się nie podoba. Pozdrawiam.
Tragicznie przeostrzone, beznadziejnie caly portret zepsuty....skóra sztucznie wzysmózona w Photoshopie
witold68 bardzo "oryginalnie" uwielbiam jak ktoś krytykuje zdiecie a sam nie ma nic do pokazania
postaraj się wnieść coś swoimi komentarzami a nie tylko gnoić ludzi bo to forum nie służy do leczenia kompleksów
boghol a co powiesz o tym trochę poprawione i mniej przeostrzone po konwersji do jpg i zmniejszeniu
Lepiej, ale jeszcze nie to. Albo za dużo ostrzenia oczu albo zbyt mocne zmiękczenie reszty. Próbuj dalej bo zdjęcie jest niezłe.
a n a l o g o w i o r t o d o k s i . p l
Skontaktuj się z nami